La Vanguardia - Què Fem

FESTIVAL CRUÏLLA

- 20 % DE DTE. EN LES ENTRADES I ABONAMENTS

Aquest estiu teniu una oportunita­t única de viure en directe la millor música nacional i internacio­nal i amb la millor companyia en un espai i ambient d’allò més agradable. El Festival Cruïlla, un dels festivals estiuencs de referència a tot el país, celebra aquest any la seva desena edició i de manera ininterrom­puda des que va arribar a Barcelona el 2010.

I és que en aquesta edició, podreu capbussar-vos en l’escena indie espanyola amb les actuacions de Love of Lesbian, Vetusta Morla, Dorian o Xoel López, o sorprendre-us amb alguns dels més importants exponents del trap actual com són Lildami, Natos y Waor o els germans Ayax y Prok, viure una autèntica batalla de galls amb la Red Bull Batalla de Gallos i l’exhibició de dos dels seus màxims referents com són Arkano i Blon. A més, gaudireu d’actuacions d’artistes internacio­nals de renom amb els sempre animats Black Eyed Peas o la diva del pop Kilye Minogue, o us sentireu com a casa amb clàssics de la música catalana com Els Pets o El Petit de Cal Eril.

Aprofiteu per viure aquest estiu una experiènci­a musical inoblidabl­e i gaudiu d’un 20 % de descompte en les entrades del festival amb la vostra targeta del Club Vanguardia. I viviu el Festival Cruïlla! Perquè un estiu a Barcelona, no és estiu sense el Cruïlla!

PARC DEL FÒRUM. BARCELONA ENTRADES AMB DESCOMPTE:

Entradesde­vanguardia.com

LA MILLOR CUINA MEDITERRÀN­IA

Degusteu la més àmplia oferta en cerveses d’importació, plats, tapes i ‘montaditos’ en aquest restaurant de l’Eixample.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain