La Vanguardia - Què Fem

+ estrenes

-

EN LOS 90

●●●●●

DIR.: JONAH HILL. GÈNERE: DRAMA. INT.: SUNNY SULJIC, KATHERINE WATERSTON, LUCAS HEDGES, ALEXA DEMIE, NA-KEL SMITH. PAÍS: ESTATS UNITS. ANY: 2018. DUR.: 84 MINUTS. L’actor Jonah Hill debuta en la direcció amb aquest reivindica­ble drama introspect­iu que evoca l’atmosfera del cinema indie de skaters dels anys noranta. El protagonis­ta és l’Stevie (un convincent Sunny Suljic), un noi que viu a Los Angeles amb la seva mare i un germà gran amb tendències violentes, interpreta­t per un sorprenent Lucas Hedges. L’Stevie troba en un grup de patinadors una família alternativ­a, amb la qual crearà forts lligams. El film mostra en clau de docuficció el descobrime­nt per part del noi dels clarobscur­s de la vida adulta, en un to que evoca el cinema de Larry Clark, Harmony Korine o Gus Van Sant.

GODZILLA: REY DE LOS MONSTRUOS

●●●● ●

DIR.: MICHAEL DOUGHERTY. GÈNERE: CIÈNCIA-FICCIÓ. INT.: MILLIE BOBBY BROWN, KYLE CHANDLER, VERA FARMIGA, BRADLEY WHITFORD, CHARLES DANCE. PAÍS: ESTATS UNITS. ANY: 2019. DUR.: 131 MINUTS.

Seqüela del remake nord-americà del 2014, aquesta nova revisió en clau contemporà­nia de l’imaginari del cinema de monstres nipó incideix en els aspectes més apocalípti­cs i crepuscula­rs d’aquest tipus de films, combinant amb parcial habilitat les aparatoses escenes d’acció amb altres moments més intimistes. El resultat és aclaparado­r des del punt de vista tècnic, però més aviat decebedor en el purament narratiu. La cascada de destruccio­ns acaba deixant estabornit un espectador que pot arribar a enyorar l’encant

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain