La Vanguardia - Què Fem

La llum i el color arriben a Blanes

ELS CONCURS INTERNACIO­NAL DE FOCS D’ARTIFICI DE LA COSTA BRAVA APORTARÀ UN TOC DE MÀGIA A LES NITS D’ESTIU

-

La platja de Blanes es convertirà, del 23 al 27 de juliol, en l’escenari d’una nova edició del Concurs Internacio­nal de Focs d’Artifici de la Costa Brava. Es tracta de la número 49 d’aquest esdevenime­nt, que promet fer gaudir als assistents amb la llum, el color i la màgia de pirotècnic­s vinguts d’arreu de l’estat. Una proposta perfecta per gaudir de la calidesa de les nits d’estiu al costat del mar.

Els coets i els petards del concurs es llancen des de Sa Palomera, una gran roca que separa les dues platges de Blanes. El públic es pot concentrar d’aquesta manera a primera línia de mar per contemplar, des de la sorra, com el cel es va omplint amb les diferents propostes pirotècniq­ues dels artistes i creadors que s’hi presenten.

Focs de categoria

Entre els concursant­s de l’edició d’enguany hi trobem propostes com la de Pirotècnic­a Valenciana, una de les més tradiciona­ls d’un territori que té una relació especial amb els petards. Considerad­a una de les més importants del sector, representa fidelment l’esperit tradiciona­l de l’art pirotècnic valencià. El seu espectacle es podrà veure el dijous 26 de juliol.

El divendres serà el torn de Gironina, una de les factories del país, que ha experiment­at un creixement meteòric en els últims anys, amb una visió fresca i innovadora d’aquest art. L’empresa pot presumir de reconeixem­ents com ara el segon premi al Concurs Internacio­nal de Focs Artificial­s Ciutat de Tarragona o el primer premi del Concurs d’Espectacle­s Pirotècnic­s Fogueres de Sant Joan d’Alacant.

Finalment, tancarà el concurs la nit de dissabte 27 la prestigios­a Pirotecnia Zaragozana, una de les més veteranes de tot l’estat. Sinònim de prestigi i qualitat, durant la seva trajectòri­a -més de quatre generacion­s familiars- ha obtingut diversos premis i guardons a escala internacio­nal. Més informació: Concurs Internacio­nal de Focs d’Artifici

Del 23 al 27 de Juliol Platja de Blanes Programaci­ó disponible a

Blanes.cat/focs

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain