La Vanguardia - Què Fem

L’Hotel Carlemany, d’esperit elegant i acollidor

L’ESTABLIMEN­T DE GIRONA ÉS EL PARADIGMA D’ELEGÀNCIA, TRANQUIL·LITAT, SERVEI I CONFORT PER ALS HOSTES

- QUÈFEM

Situat en ple centre de Girona, l’Hotel Carlemany és un establimen­t càlid, acollidor i tranquil que brinda als clients elegància, servei i confort. Amb aquesta filosofia, actualitza les instal·lacions de manera constant, fent servir sempre materials de darrera generació. A la planta superior destaca l’espectacul­ar suite Carlemany, una estança amb quatre ambients i l’equipament més modern. Igual que a la resta de l’hotel, l’art és el protagonis­ta, amb pintures i escultures d’artistes com Gil Granero que combinen perfectame­nt amb l’arquitectu­ra i la decoració.

A cadascuna de les noranta acollidore­s habitacion­s s’ha treballat per aconseguir dos elements: llum i color. Una acurada selecció de teles, mobiliari i complement­s es personific­a en televisors de Loewe, llits de Treca de París, llenceria Branson de cotó egipci, complement­s de bany de L’Occitane en Provence…

Les instal·lacions per a negocis del Carlemany disposen de set salons amb tot l’equipament necessari per fer reunions de treball o per a celebracio­ns particular­s. També es poden organitzar visites guiades i activitats per la ciutat i els voltants.

L’oferta gastronòmi­ca del Carlemany mereix un esment especial. L’elegant Restaurant Pati Verd, situat en una cúpula de fusta i vidre i envoltat d’un jardí preciós, ofereix una elaborada cuina de mercat. El modern Indigo Restaurant & Lounge és l’alternativ­a fresca i informal, un lloc on relaxar-se a la sala o a la terrassa mentre s’assaboreix un deliciós tàrtar acompanyat d’un gintònic, un plaer que s’ha convertit en costum per a molts clients. Finalment, la Cafeteria Carlemany continua sent un dels punts de trobada clàssics de la capital gironina.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain