La Vanguardia - Què Fem

Molt més que un estany bonic

A BANYOLES TROBAREU MOLTES ACTIVITATS EN ENTORNS NATURALS PENSADES PER A QUE GAUDEIXI TOTA LA FAMÍLIA

- QUÈFEM

Si esteu pensant fer una escapada, envoltar-vos de natura i cultura i descobrir nous indrets, nous espais i curiositat­s, no us perdeu les activitats que han programat a través de l’Oficina de Turisme de Banyoles. Dintre el catàleg Dóna un cop d’ull a les activitats de Banyoles hi trobareu més de 60 propostes repartides en caps de setmana, festius i ponts d’ara fins desembre. El ventall de possibilit­ats que hi trobareu és molt ampli!

Activitats familiars

Si teniu nenes i nens a partir de 3 anys, no us podeu perdre les llegendes de Banyoles o les històries d’en Blauet, l’ocell que habita a l’estany. A través d’un conte i d’uns titelles us endinsareu en la llegenda del drac de Banyoles i de la d’en Morgat, les més caracterís­tiques i conegudes de la zona.

En canvi, si teniu infants a partir de 6 anys, potser us atrauen més les activitats de Fem de científics, en què els més curiosos podran satisfer tots els seus dubtes sobre el travertí, els ocells o el plàncton. O, si us agraden activitats més dinàmiques, us podreu apuntar al tir amb arc, al dragon boat o al caiac que faran de la visita a Banyoles una experiènci­a única.

També s’han programat activitats i visites guiades per descobrir l’entorn a nivell natural, cultural i històric que us permetran descobrir indrets com les pesqueres, el poblat neolític de la Draga i la vil·la romana de Vilauba.

I també, agafant la història com a punt de partida, no us perdeu les visites teatralitz­ades. Aquestes visites recullen diversos moments i fets de la història de Banyoles que els actors i actrius us faran viure d’una forma amena i divertida.

Activitats per a tots els gustos i edats que us faran descobrir una Banyoles més enllà del seu estany. Més informació:

Turisme.banyoles.cat

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain