La Vanguardia - Què Fem

Un gran estiu a Sant Hilari Sacalm

LA LOCALITAT GIRONINA SORPRÈN AMB LA SEVA NATURA, TRADICIONS CULTURALS, ESDEVENIME­NTS I FIRES

-

Sant Hilari Sacalm és la capital de les Guilleries, el km 0 d’un feréstec i -encarapoc conegut massís a tocar del Montseny. Un km 0 on la natura i els boscos ens regalen amb generosita­t innumerabl­es fruits, sensacions i productes, on són més agraïts que mai amb qui els visita i estima, i on arriben als màxims nivells de bellesa, pau i autenticit­at. Un lloc privilegia­t on els amants de la natura poden gaudir-la de mil maneres diferents i que, quan el coneixen, acaben tots igual que nosaltres: guillats per les Guilleries.

Tradicions culturals

Aquest estiu us esperen un munt d’activitats per conèixer i descobrir la seva cultura i tradicions. Entre elles, la ruta Racons de Sant Hilari, que us portarà a conèixer alguns dels indrets amb més encant del municipi, o bé la nova Ruta de llegendes, que us permetrà conèixer les històries i llegendes més amagades de la capital de les Guilleries.

Tot i això, si el que busqueu és gaudir d’un entorn immillorab­le, a Sant Hilari també hi ha activitats fetes per a vosaltres. Connecteu amb la natura amb la ruta Refresquem-nos a la Font de la Formiga, que us portarà fins a un petit saltant d’aigua del cor de les Guilleries, desperteu els vostres sentits amb un esmorzar de productes locals o, simplement, respireu i deixeu-vos emportar pels diferents camins i senders senyalitza­ts del municipi.

Festes i fires

A més, durant els mesos d’estiu, a Sant Hilari s’organitzen una gran quantitat d’esdevenime­nts i fires que us captivaran. Entre elles, la Festa Major Petita, l’Embruix (que és una de les festes amb més encant i misteri del poble), la Festa de l’Estiuejant o Sant Cristòfol, entre d’altres. A més, l’últim cap de setmana d’agost se celebra la Festa Major del municipi amb moltes activitats per a tots els gustos per acomiadar l’estiu de la millor manera possible. Més informació:

Lesguiller­ieskm0.cat

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain