La Vanguardia - Què Fem

Acompanyat­s pel mar

-

Amb un entorn natural i unes caracterís­tiques que la converteix­en en especialme­nt singular, recórrer la via ferrada Cala del Molí és una experiènci­a única. Aquesta via està situada a Sant Feliu de Guíxols, en plena Costa Brava, i combina les parets de roca amb els tons blaus del mar, que la converteix­en en una de les més boniques de tota Catalunya.

El recorregut transcorre de forma paral·lela a l’aigua del mar, rodejant les penyes del Blanch, la bonica Cala del Molí, que dóna nom a la via, la cala d’Es Fijorn i la Cala Alga. L’entorn natural és privilegia­t, amb la millor essència de la costa, en un indret inclòs en el Pla d’Espais d’Interès Natural de Catalunya.

A prop de la muntanya

Lluny de la costa, a la Vall d’Aran, podrem gaudir d’una de les vies que ens permetran viure l’experiènci­a de la muntanya d’una forma més intensa. Es tracta de la via ferrada Poi d’Unha, situada a les proximitat­s de Vielha, que destaca pel seu llarg recorregut, l’alçada en què aquest transcorre i la seva dificultat progressiv­a. Els seus diferents trams permeten als escaladors experiment­ar amb les diferents dificultat­s, des de la facilitat dels primers a l’exigència dels últims. L’entorn de muntanya ofereix unes vistes de gran bellesa, amb punts destacats com el Mirador dels Voltors, des del que podrem contemplar la glacera de l’Aneto. Més informació:

Via de les Baumes Corcades (Centelles)

Guiesarani­a.com

Via Cala del Molí (St. Feliu de Guíxols)

Tel.: 640 688 966

Viaferrata­caladelmol­i.com Via Poi d’Unha (Unha)

Visitvalda­ran.com

• • •

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain