La Vanguardia - Què Fem

+ estrenes

-

Voleu saber més coses d’a obra de teatre? Seguiu les instruccio­ns que detallem al

Dues dècades després, la Nora d’Henrik Ibsen (Emma Vilarasau) es retroba amb el marit (Ramon Madaula). Què heu de fer si el vostre cap a l’oficina –aquesta oficina on entreu a les nou del matí per no sortir-ne

ns les cinc de la tarda– no us respecta ni com a dona ni com a reballador­a, s’apropia com si res dels vostres projectes per guanyar punts a nivell personal i, a sobre, encara aprofita qualsevol ocasió per assetjar-vos sexualment? Doncs no vull donar idees. Però les protagonis­tes d’aquesta comèdia, que Dolly Parton ja havia interpreat al cinema abans de convertir-la en un musical, que ara mateix ambé triomfa al Teatre Savoy de Londres, en tenen unes quantes. I algunes són molt bèsties, com ens demostra l’espectacle de la companyia Epidèmia Teatre. EL MALDÀ. FINS AL 7/7. HORARI: DE DL. A DJ., 20.30H; DG., 19H. PREU: 14-20€.

La protagonis­ta –Anna Sahun interpreta­rà a casa nostra el personatge que a Londres va estrenar Carey Mulligan– d’aquest text, que l’any passat es va presentar al prestigiós Royal Court, escrit pel mateix Dennis Kelly autor del llibret del musical ‘Matilda’, té un nen, una nena i una vida en la qual tot sembla que funciona prou bé. Però, tal com anirem descobrint al llarg d’aquest espectacle dirigit per Joel Joan, en el qual el drama va esgarrapan­t la comèdia a poc a poc, però de manera implacable, potser no té ben bé res de tot això. I, en canvi, potser sí que té ficats en la seva existència uns estereotip­s de gènere i una violència amb què no comptava, perquè creia que no podien formar mai part del seu pla de vida com a dona moderna. LA VILLARROEL. DEL 26/6 AL 7/7. HORARI: DE DT. A DV., 20.30H; DS., 18 I 21H; DG., 18.30H. PREU: 20-24€.

Lavillarro­el.cat

• PORNOPOP

 ??  ?? Elmalda.cat
Elmalda.cat

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain