La Vanguardia - Què Fem

Horta-Guinardó

-

la Vila de Gràcia, on s’encendrà el peveter (20h). Després, les places i els carrers se sumaran a la festa amb fogueres i revetlles: Sol, Virreina –amb concert de Reclam–, Providènci­a, Verdi, Fraternita­t, Anna Frank i la placeta de Sant Miquel, entre d’altres. Trobareu revetlles de barri a la plaça de Meguidó, a la rambla del Carmel amb Llobregós i al Pla de Montbau, a partir de les 20h. Després començaran els sopars i els balls a la plaça de Salvador Riera, al Parc de les Rieres d’Horta i als Jardins de Can Brasó, amb l’Orquestra Celeste.

Nou Barris

Al barri de Porta, al camp de futbol de l’Alzamora, faran sopar popular i ball (20h). També trobareu revetlla a Canyelles, on preparen una nit de música i karaoke (22h). I la festa grossa es concentrar­à a la plaça de Virrei Amat, amb gegants, diables i la música de l’orquestra Nova Blanes (20.30h).

Sant Andreu

Gran part de la festa es concentra a Can Fabra, amb tabalada, correfoc i els concerts de Dammers, Ventilador i DJ Sintas (20h). A la plaça dels Jardins d’Elx, a la Sagrera, podreu ballar amb el DJ George Gee (21h). I trobareu revetlla a la plaça del Congrés, al pati de l’Escola Pompeu Fabra i a Trinitat Vella (21h).

Sant Martí

Les revetlles principals s’instal·laran al Parc del Centre del Poblenou, al Casal de Gent Gran Taulat, a la plaça de Joan Casanelles i al Parc de Sant Martí (21h). Podreu rondar les fogueres del Poblenou, el Clot de la Mel i l’avinguda Meridiana amb el carrer de la Corunya, organitzad­a per l’Orfeó Martinenc.

Més informació:

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain