La Vanguardia - Què Fem

Deliciosa proposta d’estil artesà

ELS NOUS GELATS FARGGI, PREMIATS COM A PRODUCTE DE L’ANY 2019, SORPRENEN PELS SEUS SABORS I TEXTURES

- QUÈFEM

La tradició pastissera i gelatera de la família Farga va començar l’any 1957, quan Jesús Farga va inaugurar el seu primer obrador artesà de pastisseri­a al barri de Gràcia. Aquest ADN de passió per l’excel·lència perdura a la segona generació familiar i es pot veure reflectit en tots els seus productes.

Enguany, Farggi ha renovat el seu portfoli de gelats amb sabors que ja estan triomfant entre els consumidor­s. Es tracta de gelats d’estil artesà que incorporen nata pastissera i fruites de temporada. Nata elaborada com es feia abans i ingredient­s que aporten una cremositat única, diferencia­nt tota la gamma de sabors. Textures que ens permeten enfonsar la cullera i gaudir plenament del seu deliciós sabor.

Els gelats Farggi sorprenen a primera vista pel seu original envàs transparen­t amb tap de rosca. Identifiqu­em el seu sabor, les textures i els ingredient­s de la seva composició immediatam­ent i podem obrir i tastar-lo una mica per tancar-lo i guardar-lo còmodament després.

El seu format és ideal per compartir quan tingueu convidats o quan aneu a casa d’amics i vulgueu quedar bé, o bé quan celebreu una trobada familiar o simplement quan us vulgueu regalar un moment de plaer. Farggi és un gelat que us farà ser l’amfitrió perfecte, tant pels seus sabors com per la seva imatge i qualitat del producte.

Les originals receptes són suggeridor­es i delicioses combinacio­ns d’ingredient­s selectes: Ibiza Sea Salt Caramel, Panna cotta amb salsa de maduixes, Sorbet de mango amb salsa de gerds, Sorbet de llimona amb salsa de llima, Xocolata amb salsa de gerds i trossos de brownie, Vainilla mantecada amb rovell d’ou, Xocolata blanca amb trossos de xocolata blanca, Sorbet de maduixes amb salsa de maduixes i vainilla pecan amb salsa de caramel.

Per tot això, Farggi acaba de ser reconegut i premiat com a producte de l’any 2019, en un certamen, únic al sector, on els consumidor­s trien mitjançant vot directe els productes amb una innovació de valor.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain