La Vanguardia - Què Fem

Activitats per a tota la família

-

L’oferta turística de Vila-seca inclou una gran varietat de propostes d’oci i entretenim­ent per a tota la família. D’una banda, PortAventu­ra World, un dels majors resorts d’oci d’Europa amb el parc Ferrari Land, únic a Europa. I, per als que els apassionen les activitats aquàtiques, tant Aquopolis Costa Daurada, el parc aquàtic més gran de Catalunya, com el Caribe Aquatic Park de PortAventu­ra World ofereixen espectacul­ars atraccions per passar un dia en família.

Uns cinc quilòmetre­s separen el centre històric de Vila-seca del nucli de la Pineda. És possible recórrer-los a peu o amb bicicleta, donant un agradable passeig pel Raval de la Mar i a través de la passarel·la des de la qual es pot gaudir d’unes fantàstiqu­es vistes. Abans d’arribar a Vila-seca, és obligat realitzar una parada al Parc de la Torre d’en Dolça, edificada al segle i que es va convertir en una guarnició permanent durant el segle època en la qual la pirateria va causar més estralls. Aquest parc és un espai públic que permet practicar esport, realitzar activitats, relaxar-se i gaudir de la naturalesa a grans i petits.

Al centre històric de Vila-seca és possible conèixer els punts d’interès del seu patrimoni cultural, a través d’una ruta marcada amb tòtems identifica­tius situats en els monuments més rellevants. Els tòtems incorporen un codi QR que enllaça a la informació de cadascun dels monuments, disponible en cinc idiomes.

Benestar i descans són sens dubte els protagonis­tes de l’oferta turística de Vila-seca, la Pineda Platja, que destaca per albergar dos grans centres de wellness que ofereixen múltiples serveis i on relaxar-se serà molt fàcil: l’Aquum Spa & Wellness i el Spa & Wellness de l’hotel Gran Palas. Més informació: Tel.: 977 390 362 @lapinedapl­atja Lapinedapl­atja.info

• •

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain