La Vanguardia - Què Fem

Cap dia igual que l’anterior

-

Aquesta és només una de les experiènci­es que ofereix l’Estació Nàutica Costa Daurada, un espai de litoral entre Salou i la desembocad­ura de l’Ebre, conegut com Golf de Sant Jordi, que ha esdevingut una gran àrea d’oci relacionad­a amb el mar.

Més al sud de l’Ampolla, quan l’Ebre és a punt de fondre’s amb el mar, els colors i les aromes prenen el protagonis­me. A Deltebre i a Riumar, la flora i la fauna autòctona acompanyen a aquells que voregen el riu o recorren les seves plàcides aigües amb un dels vaixells que hi naveguen, siguin creuers turístics, xàrters nàutics o embarcacio­ns de lloguer. També els caiacs o el paddle surf permeten gaudir d’aquest espai.

Estació Nàutica ofereix també altres experiènci­es úniques: l’Ametlla de Mar, Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant o Mont-roig del Camp i Miami Platja són poblacions que també posen a la nostra disposició sensacions i experiènci­es en un entorn natural privilegia­t. Tuna Tour, el bany entre centenars de tonyines de mida gran; les rutes de caiac o paddle surf a la Cova del Llop; snorkel i submarinis­me a aigües cristal·lines... són activitats, per anomenar només algunes, que permeten descobrir aquesta part del territori, sigui amb la parella, els amics o la família.

Cambrils i Salou, capitals turístique­s de la Costa Daurada, disposen també d’una gran i variada oferta d’oci nàutic adaptada a totes les edats. Les famílies són protagonis­tes, però també aquells que busquen plaers com llogar embarcacio­ns per navegar en tota mena de vaixell a motor o vela, practicar la pesca esportiva, gaudir de la velocitat pilotant motos nàutiques o veure el litoral des d’un paracaigud­es arrossegat per una llanxa.

Us atreviu a provar-ho? Més informació:

Estacionau­tica.com

SILENCI, HARMONIA, PAU I SABORS ENVOLTEN UN ESPAI ON EL TEMPS S’ATURA I LES ESSÈNCIES DE LA NATURA US ENVOLTEN

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain