La Vanguardia - Què Fem

Tarragona, terra de misteri

EXPLOREU ELS RACONS ENCANTATS DE LA PROVÍNCIA EN UNA ESCAPADA PLENA D’EMOCIONS FORTES

- QUÈFEM

Un fantàstic patrimoni històric, una gastronomi­a diversa i rica, però també llocs i monuments plens de misteri per explorar els fenòmens paranormal­s. Tarragona ofereix al visitant castells, cementiris i altres indrets que ens permeten explorar episodis estranys i inexplicab­les, que semblen estar connectats amb el més enllà. Una faceta menys coneguda d’aquest territori que proporcion­arà adrenalina i emocions fortes als amants de la parapsicol­ogia.

Racons paranormal­s

Envoltat d’una forta aura de misteri, el Castell de la Muga és un dels escenaris predilecte­s per als que busquen explorar racons misterioso­s i obscurs. Situat al municipi de Bellvei, la seva aparença abandonada i el fet que estigui aïllat el converteix­en en un lloc interessan­t per explo

Castell de la Muga, Bellvei. rar, amb llegendes que diuen que s’hi va trobar el cadàver d’un home.

Amb un registre diferent però també amb la història com un element molt present, la necròpolis romana de Tarragona també és un indret que desperta curiositat, a banda del seu interès històric. Alguns investigad­ors de fenòmens paranormal­s afirmen haver gravat psicofonie­s i haver estat testimonis de com els seus aparells electrònic­s es descarrega­ven sense motiu aparent.

També desert i perfecte per visitar durant la nit, si el que volem és viure una experiènci­a plena d’adrenalina, és el petit poble de La Mussara, a prop de les Borges Blanques, conegut per la seva fama de poble maleït. Abandonat des de fa dècades, les llegendes li atribueixe­n desaparici­ons i successos inexplicab­les.

Albirament­s d’ovnis

I per als que es mirin el cel en busca de formes de vida més enllà de la terra, el poble de Tivissa és una visita obligatòri­a. De gran bellesa natural, la vila i els boscos que l’envolten són un dels indrets en què, segons es diu en el món dels fenòmens paranormal­s, s’han produït més albirament­s d’ovnis de Catalunya. Un lloc amb una energia molt especial, perfecte per als amants de la ufologia.

I, per acabar, un altre dels clàssics pel que fa al panorama parapsicol­ògic és sens dubte la Casa Castellarn­au, situada a Tarragona ciutat. Es tracta d’una casa senyorial d’aquesta família de mercaders, que va enriquir-se durant l’època medieval. Avui són molts els que no s’atreveixen a passar per davant de la seva façana.

 ?? FOTO: ANGELA LLOP/VIQUIPÈDIA ??
FOTO: ANGELA LLOP/VIQUIPÈDIA

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain