La Vanguardia - Què Fem

La muralla de Sant Jordi de Montblanc

EL PAS DE RONDA I LES TORRES DE LA MURALLA ES PODEN VISITAR ELS DIES FEINERS DE JULIOL I AGOST

- QUÈFEM

Aquest estiu, l’Oficina de Turisme de Montblanc està centrant esforços en la promoció de les visites a la muralla. El darrer any, un cop passat el mes de juliol i agost, el resultat va ser molt favorable: prop de 2.000 persones van gaudir d’alguna de les experiènci­es que es proposaven.

El mes de juliol comença amb una visita presentada l’any passat a l’Oficina de Turisme de Montblanc. Una experiènci­a turística adreçada als estiuejant­s que visiten Montblanc i la Conca de Barberà de dilluns a divendres. Es tracta de la visita al pas de ronda i les torres de la muralla de Montblanc. Una experiènci­a sense guia, al ritme que desitgeu, que fins ara només es podia fer durant la celebració de la Setmana Medieval i de Clickània, sempre en cap de setmana. Es podrà fer de dilluns a divendres d’11h a 14h. El preu és de 3€ per als majors de 14 anys, d’1,5€ per als joves de 7 a 13 anys i gratuït per als menors de 6 anys. 1.600 persones van gaudir d’aquesta visita el juliol i l’agost passats. Com és habitual, es va poder observar major activitat els dies menys calorosos i els que començaven acompanyat­s de núvols. Com sempre, el factor climàtic és un important condiciona­nt i com més calor fa menys visites es realitzen.

També es faran novament les visites nocturnes programade­s cada divendres d’estiu a partir de les 10 de la nit i les visites en francès els dimecres a les 7 de la tarda aprofitant l’afluència de visitants francesos durant aquesta època de l’any.

En general, l’activitat de l’Oficina de Turisme de Montblanc de l’estiu es veurà condiciona­da per la climatolog­ia, l’any anterior, afectada per un excés de calor, les consultes registrade­s van arribar a les 1.500 el que equival a unes 5.000 persones ateses. Més informació: Oficina de Turisme de Montblanc

Tel.: 977 861 733

Montblancm­edieval.cat

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain