La Vanguardia - Què Fem

El Grec Jove s’inaugura al CCCB

UNA PRIMERA EDICIÓ PLENA DE MÚSICA I TEATRE PER CONNECTAR AMB ADOLESCENT­S I JOVES

- PILAR MAURELL

El Festival Grec vol acostar-se al públic més jove i per això aquest any ha programat una sèrie d’activitats participat­ives i d’espectacle­s adreçats als adolescent­s, dins de la primera edició del Grec Jove. Una programaci­ó que s’inaugura el 4 de juliol amb una gran festa al Centre de Cultura Contemporà­nia de Barcelona, i que continuarà en diferents espais de la ciutat. Diversitat, amor i música

La festa, un esdevenime­nt a l’aire lliure, obert a tothom i gratuït, començarà amb la presència d’Adolescent­s iCat, que faran el programa de ràdio en directe i seguiran en tot moment l’ambient i les actuacions, amb espectacle­s com el de Somsó, el grup de batucada del Poble-sec integrat per dones, que portarà la seva percussió enèrgica i reivindica­tiva a la plaça. El públic també podrà gaudir de la companyia responsabl­e de l’èxit de Los bancos regalan sandwicher­as y chorizos, José y sus Hermanas, que ens oferirà una proposta centrada en l’adolescènc­ia i la joventut per explicar el pas de la infància a l’edat adulta i els canvis que experiment­en el cos i els sentiments.

La popular banda Roba Estesa tampoc no es vol perdre la celebració i arribarà al recinte del CCCB amb la seva fusió especial de sons urbans i melodies folk per oferir un fi de festa ple de vibracions i de les cançons del seu darrer àlbum, Desglaç, amb temes que ja s’han fet populars, com La nit és nostra. El Grec Jove continuarà amb altres propostes, al juliol, com Estrella, de Marie de Jongh Teatroa, al Sat!, o Veus que no veus, de la companyia Pepa Plana, a l’escenari Joan Brossa.

El CCCB també acollirà l’espectacle Future Lovers (Unplugged), de La Tristura, una reflexió sobre com estimen els adolescent­s i la funció de les xarxes socials. Per la seva banda, Roger Bernat portarà al centre la seva nova proposta, Flam, on els actors ploren i riuen en escena, com en un reality. I Constanza Brncic i Albert Tola ens parlaran de diversitat, conflicte i identitat a Els nous.

 ??  ?? El grup català, femení i feminista Roba Estesa portarà els seus sons particular­s.
El grup català, femení i feminista Roba Estesa portarà els seus sons particular­s.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain