La Vanguardia - Què Fem

Cuina de proximitat en família

LA MASIA CAN CAMPANYÀ CELEBRA 50 ANYS OFERINT PLATS D’ARREL CATALANA ELABORATS AMB PRODUCTES DE KM 0

- QUÈFEM

La història de Can Campanyà es remunta 50 anys enrere. L’àvia Teresina va començar a servir menjars a boletaires, caçadors i passants de la zona de Castellbis­bal, utilitzant la matèria primera que conreava i criava l’avi Bautista. Sense serne conscients, ja impulsaven la filosofia Km 0. Tot seguit, les empreses es van installar i van donar pas als treballado­rs i directius de les empreses, que es van establir al polígon industrial Comte de Sert, i també als veïns que al llarg d’aquestes dècades han apreciat la seva oferta gastronòmi­ca.

Amb els anys, una part del celler del restaurant, que havia estat el trull, es va reformar per acollir el menjador del menú diari amb vistes al jardí i, tot i que l’equip de Can Campanyà encara l’anomena com antany, ara és el menjador de carta.

Una història familiar

Aquesta masia catalana del segle reformada i convertida en restaurant i residència familiar, compta amb un equip integrat per la Montse, la gerent i filla de l’àvia Teresina; en Marcelino, el seu marit i el cap de cuina; la Marta, la segona de cuina; i en Lluís, el cap de sala. Els dos últims són nets de l’avia Teresina i han viscut el restaurant des de ben petits.

Tots ells treballen amb una filosofia que es basa en l’estima i el respecte pels productes de temporada: els aliments ecològics i de Km 0 estan presents en les seves elaboracio­ns, incloent el menú diari. La proximitat i la relació personal amb els productors els permet saber de primera mà l’origen dels productes i això ho donen a conèixer al client quan seu a taula. Aquests pilars, heretats de generació en generació, així com la fidelitat a la tradició gastronòmi­ca del país, han fet que Can Campanyà tingui els reconeixem­ents de Slowfood, de Cuina Catalana i de l’Institut Català de la Cuina Catalana. lentament fent xup-xup a la cassola –el capipota mereix una menció especial–, les croquetes de rostit casolanes i la carn a la brasa cuita al forn d’alzina. Tampoc us podeu perdre el seu racó llaminer, amb postres casolanes molt innovadore­s i sorprenent­s.

Un servei proper

La proximitat també es ref lecteix en el tracte i el servei. Amb una atenció formal, però al mateix temps propera, s’esforcen per fer que el client se senti com a casa. A més, estan especialit­zats en organitzar celebracio­ns personalit­zades de petit i mitjà format, ja sigui per a empreses (a les seves instal·lacions o a les de l’empresa) o per a particular­s (casaments, aniversari­s, festes familiars, etc.). Al juliol també ofereixen servei de terrassa, les nits de divendres i dissabtes, amb una carta especial als jardins de la Masia. Més informació: Indústria, 68 Castellbis­bal Barcelona

Tel.: 937 720 723

Cancampany­a.cat

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain