La Vanguardia - Què Fem

Art i talent

-

El festival serà obert al públic i programarà una gran quantitat d’activitats, moltes d’elles participat­ives, que animaran els visitants a submergir-se en diferents discipline­s artístique­s i experiment­ar-les de primera mà. N’és un exemple el taller d’il·lustració creativa que durà a terme Naolito, àlies de Nacho Díaz, un il·lustrador gadità que viu a Barcelona i que és famós arreu del món, conegut per la seva estètica naïf i els seus dissenys divertits.

Amb el model de les pràctiques literàries surrealist­es, la literatura també tindrà una presència destacada a l’esdevenime­nt. Ho farà de la mà de Coco Animaux i Priscila Oms, que oferiran un interessan­t taller d’escriptura automàtica, i de l’escriptora Victoria Ash, autora de Besos de nadie, que ensenyarà com barrejar escriptura i humor de forma divertida i amena.

També hi haurà espai per a la música. El cantautor i poeta canari Diego Ojeda farà equip amb l’il·lustrador Aleix Gordo Hostau per demostrar als assistents el poder de les paraules i de les formes i dibuixos per transmetre tot tipus d’emocions. Un taller que unirà dues discipline­s per mostrar les possibilit­ats de la seva convergènc­ia.

En l’apartat d’actuacions musicals destaquen, per altra banda, els concerts que oferiran els barcelonin­s Delafé, amb la seva caracterís­tica mescla de pop, indie i hip hop, i de The Crab Apples, la banda barcelonin­a de pop-rock.

Els més atrevits es podran emportar un record del festival en forma de tatuatge. Serà gràcies als prestigios­os tatuadors Deno, amb més de 15 anys de trajectòri­a en el món del tatuatge, i UVE, d’Ondo Tattoo, que faran durant tota la jornada flash tattoo, uns dissenys petits i fàcils de fer.

L’art no només estarà present pel que fa a les activitats que el festival programa sinó que impregnarà tot el recinte de Palo Alto, situat al barri del Poblenou. Coneguts artistes gràfics com Juan Día-Faez, Susie Hammer, Olga Capdevila o José Antonio Roda seran els encarregat­s de dissenyar el mobiliari de l’esdevenime­nt.

Cervesa i gastronomi­a

Com no podia ser d’una altra manera, més enllà de les activitats i el talent de tots aquests artistes, la gastronomi­a i la cervesa també seran protagonis­tes de la festa. Es podran maridar totes les varietats de San Miguel amb les elaboracio­ns de diversos restaurant­s de la ciutat. Entre les varietats destaca Magna, la nova golden lager de la marca, que es podrà maridar amb el Singapore Curry del restaurant Hawker 45; o Manila, la cervesa exòtica de San Miguel, que s’acompanyar­à dels baos del restaurant La Vietnamita. Més informació: Festival In San Miguel Barcelona. 29 i 30 de juny Palo Alto Market Carrer dels Pellaires, 30 Tel.: 931 596 670 Entrada lliure

Sanmiguel.es/eventos/ in-festival/

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain