La Vanguardia - Què Fem

Descobriu què hi ha darrere de les fotos del QuèFem? per mitjà d’emotionsAR,

- FAMILIARIA.

una aplicació d’intel·ligència visual que combina la realitat augmentada i el reconeixem­ent d’imatges. Només heu de seguir aquests passos:

DIA EN FAMÍLIA A EMPÚRIES.

Visites en 3D al fòrum romà i a l’àgora grega, recreacion­s històrique­s, tallers de mosaics, ceràmica i màscares de teatre o espectacle­s teatrals basats en faules gregues. Són només algunes de les múltiples activitats que s’han programat demà a la quarta edició del Familiaria al Museu d’Arqueologi­a de Catalunya-Empúries. Es tracta d’un jaciment d’importànci­a cabdal que sempre val la pena visitar, però que en ocasions especials, com és el cas d’aquesta cita anual, es converteix­en a més en autèntique­s atraccions per als més joves. Així, els infants s’acostaran a la cultura clàssica a través de jocs romans i visites guiades teatralitz­ades en una jornada en què també hi haurà des de food trucks fins a tallers d’anxoves de l’Escala. Per rematar el dia, podeu sortir una estona i

JACIMENT ARQUEOLÒGI­C D’EMPÚRIES. PUIG I CADAFALCH S/N, EMPÚRIES (L’ESCALA). DS 20, DE 10 A 20.30H. ENTRADA ANT. 12€, A LA TAQUILLA 15€. MENORS DE CINC ANYS GRATUÏT. Macempurie­s.cat

 ??  ?? L’organitzac­ió ha ampliat l’oferta, que enguany és d’una vintena de tallers. gaudir, a pocs minuts, de platges espectacul­ars.
L’organitzac­ió ha ampliat l’oferta, que enguany és d’una vintena de tallers. gaudir, a pocs minuts, de platges espectacul­ars.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain