La Vanguardia - Què Fem

Modernisme per als barcelonin­s

LA CAMPANYA 'ESTIUEJA AL TEU MODERNISME' OFEREIX DESCOMPTES DEL CINQUANTA PER CENT

-

La Pedrera, el Palau de la Música i la Casa Batlló són alguns dels edificis de la Ruta del Modernisme més visitats pels milions de turistes que trien Barcelona com a destinació de vacances. Des de fa vuit anys, la campanya Estiueja al teu Modernisme permet als barcelonin­s aconseguir entrades amb el cinquanta per cent de descompte per visitar aquests i altres espais vinculats al modernisme català i a arquitecte­s com Gaudí, Domènech i Montaner o Puig i Cadafalch.

Patrimoni local

Per tenir accés a aquests descomptes només heu d’inscriure-us al web de la campanya, que està dirigida exclusivam­ent a les persones residents a Barcelona. A través d’un correu electrònic rebreu els vals de descompte, que podreu utilitzar fins al 15 de setembre, i que us permetran gaudir de vint-i-set monuments, museus i rutes. Al llistat hi trobareu espais com la Casa Amatller, la Colònia Güell, la Fundació Antoni Tàpies, el Recinte Modernista Sant Pau, el Palau Güell, el Museu Nacional d’Art de Catalunya, el Palau del Baró de Quadras, el Parc d’Atraccions del Tibidabo i la Torre Bellesguar­d, entre altres.

Experiènci­a total

Els descomptes també us serviran per a les Nits Màgiques, una proposta estiuenca de la Casa Batlló que combina una visita a l’edifici amb una guia de realitat augmentada i un concert en directe al Terrat del Drac mentre preneu una copa. També tindreu reducció de preu a la Gaudí Experiènci­a, un espai a tocar del Park Güell que viatja per l’univers creatiu de l’arquitecte de manera interactiv­a i amb tecnologia 4D.

 ??  ?? L’exterior de la Casa Vicens, de Gaudí.
L’exterior de la Casa Vicens, de Gaudí.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain