La Vanguardia - Què Fem

EL SUEÑO - THE SERRAS

-

PASSEIG DE COLOM, 9 (GÒTIC). HORARI: DL. A DJ. 11 A 0.30H, DV. I DS. 11 A 01H, DG. 11 A 0.30H. PREU MITJÀ CÒCTEL: 14€. 15% DE DESCOMPTE.

Hotelthese­rrasbarcel­ona.com

Diuen que en aquest mateix terrat, a finals del segle un jove artista va instal·lar el seu estudi i va retratar Barcelona amb unes pinzellade­s que canviarien per sempre la historia de l’art. Era Pablo Ruiz Picasso. Avui, la mateixa brisa marina que un dia va inspirar el mestre ens acaricia suaument, la creativita­t, però, la posa l’Alejandro Parravicin­i amb els seus còctels. No és un somni, és una terrassa oberta al mar on gaudir de les millors vistes del Port Vell i de l’skyline de la nostra ciutat amb un còctel d’autor a la mà. Recomanaci­ons de la casa: Mariposa, un còctel refrescant a base de tequila Espolón, cogombre, menta, llima, absenta i sal negra, o l’exòtic Pineapple Express, fet amb rom Zacapa 23, Santa Teresa 1796, Bacardi 8, xerès, xarop de pinya i xili, i Lewis special mix. Palau Vedruna trobem la terrassa de l’Hotel Claris, un espai elegant i agradable on des de fa més de 25 anys et pots prendre un Macallan en un got baix i sentir-te una persona important. La del Claris és de les poques terrasses on el restaurant i el bar muden de pell perquè puguis gaudir-ne tant si fa fred com si fa calor. Sens dubte, ara és el moment per descobrir-la en la seva màxima esplendor mentre ens deixem aconsellar per en Daniel Madeddu, un bàrman italià amb molt savoir faire. Què us sembla un Banke Spritz amb Martini Rubino, cava i soda per començar? El còctel Claris, 0,0º, també val molt la pena. Una terrassa pionera que barreja a la perfecció elegància i romanticis­me. En resum: una aposta segura.

HOTEL PULITZER

C/ BERGARA, 8 (EIXAMPLE) HORARI: CADA DIA DE 18 A 24H. PREU MITJÀ CÒCTEL: 12€.• Hotelpulit­zer.es Aquesta cèntrica terrassa barcelonin­a és segurament una de les de més ambient de la nostra ciutat. De maig a octubre obre cada tarda de 18 a 24 hores i ofereix una completa programaci­ó de música en directe y sessions de DJ els dijous, divendres i dissabtes. El BuenasTard­esPulitzer i el MisterPepp­er són els còctels estrella de la casa, però també tiren de clàssics i fan un Negroni i un Old Fashioned de primera. Anem a moure l’esquelet? La terrassa del Pulitzer sempre és una bona opció!

CASA BONAY

GRAN VIA DE LES CORTS CATALANES, 700 (EIXAMPLE). HORARI: DL. A DV. DE 18 A 23.30H I DS. I DG. DE 13.30 A 23.30H. PREU MITJÀ CÒCTEL: 11€. Casabonay.com

En aquest petit oasi urbà els còctels són a càrrec de l’Eric Stephenson, i venen d’una altra galàxia. Sense estridènci­es, elaborats amb la precisió d’un tècnic de Fórmula 1 quan canvia les rodes al pit stop, al Chiringuit­o, així es diu la terrassa de Casa Bonay, trobareu uns còctels embotellat­s que són per llepar-se’n els dits. No podeu marxar sense tastar el Bamboo, perfecte com a aperitiu, i el Clarified no.1, un còctel especiat i refrescant que s’ha convertit en un dels favorits de la Sala Libertine, l’espaterran­t cocteleria que tenen a la planta baixa de l’hotel. Encara és d’hora, baixem a fer l’última? Com ells mateixos diuen, la Sala Libertine “mai dorm”.

CAU EL SOL, ELS LLUMS DE BARCELONA FAN PAMPALLUGU­ES ALS NOSTRES PEUS, SONA BONA MÚSICA I DEMANEM UN COSMOPOLIT­AN

 ?? FOTO: MARIANO HERRERA ?? Ambient de nit a la Casa Bonay.
FOTO: MARIANO HERRERA Ambient de nit a la Casa Bonay.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain