La Vanguardia - Què Fem

TORRE ROSA

-

CARRER FRANCESC TÀRREGA, 22 (CONGRÉS) MOJITO: 8,5€. HORARI: DE DL. A DJ. DE 19 A 2.30H., DV. DE 19 A 3H, DS. DE 17 A 3H I DG. DE 17 A 2.30H. Torrerosa.com

Al jardí d’aquesta torre d’indians ubicada entre el Guinardó i la Sagrera, sota les palmeres, fan el clàssic mojito cubà, l’autèntic. “Als anys 80, quan el mojito era una rara avis a la nostra ciutat, vam marxar a la Bodeguita del Medio (L’Havana), on va néixer el mojito, i vam practicar aprenent dels millors”, explica en Jordi, propietari de Torre Rosa. “Des de llavors fem servir la mateixa fórmula: sucre blanc, suc natural de llima i llimona, menta aixafada sense trencar, soda i rom cubà”, afegeix. De L’Havana al Guinardó i cap a dins!

GIMLET

CARRER SANTALÓ, 46 (SANT GERVASI-GALVANY) PREU MOJITO: 11€. HORARI: DE DL. A DC. DE 18 A 1H. DJ. DE 18 A 2.30H. DV. I DS. DE 18 A 3H. DG. TANCAT.

Drymartini­org.com

Obert el 1979 al carrer del Rec, el Gimlet va ser la primera cocteleria del prestigiós Javier de las Muelas, considerat un referent en el món dels còctels. Fa 35 anys es va reubicar al carrer Santaló per convertir-se en un clàssic de la zona alta. Al Gimlet tenen una interessan­t col·lecció de mojitos: el clàssic, el de fruita de la passió, el de fulles de shiso amb vainilla, el de gingebre, el de fruites vermelles, el de cumquat, el de cafè... El savoir-faire dels seus bàrmans és indubtable, així doncs, arrisca’t, deixa’t aconsellar i tasta alguna de les sis reinterpre­tacions que fan del mojito de tota la vida.

 ?? FOTO: MARIANO HERRERA ??
FOTO: MARIANO HERRERA

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain