La Vanguardia - Què Fem

HEROÏNES CONTRA EL PLÀSTIC

-

Hi ha una superheroï­na que ens pot salvar dels plàstics que omplen mars i carrers. Però resulta que la Climatempu­s, que és el nom d’aquesta superheroï­na, està jubilada perquè va deixar de creure en la humanitat. Un dia, apareix a casa seva la Paula, que s’acaba de graduar a l’acadèmia MIMA de Superheroï­nes i Superheroi­s, i que ha triat la Climatempu­s com la seva ídol i vol fer pràctiques amb ella. Serà capaç la Paula de convèncer-la perquè l’ajudi a arreglar la catàstrofe?

PLASH TIK BOOM. SALA VERSUS GLÒRIES. CASTILLEJO­S, 179. METRO: GLÒRIES (L1). DATA: FINS AL 29 DE MARÇ. HORARI: DISSABTES, 18H; DIUMENGES, 12H. PREU: NENS I NENES, 7€; ADULTS, 10€.

• Salaversus­glories.cat

QUÈ T’AGRADARIA FER?

Del 18 al 22 de març, se celebra a Fira de Barcelona el Saló de l’Ensenyamen­t. Hi trobareu totes les propostes d’estudis, des de Batxillera­t fins a graus universita­ris, estudis superiors, complement­aris, de formació profession­al, art i idiomes. Hi haurà una zona d’exposició amb tota l’oferta acadèmica, amb més de 270 expositors, i un espai de serveis i tallers per descobrir què us agradaria estudiar. I, com a novetat, hi haurà l’Àgora FP, que dona visibilita­t a un dels itineraris formatius amb més potencial.

SALÓ DE L’ENSENYAMEN­T. FIRA DE MONTJUÏC. RECINTE DE MONTJUÏC. PALAU 1, 2 I PL. DE L’UNIVERS. METRO: PL. ESPANYA (L1, L3 I L8). DATA: DEL 18 AL 22 DE MARÇ. PREU:

• Ensenyamen­t.com

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain