La Vanguardia - Què Fem

CAP DE SETMANA DE FOC I BRASES

-

Una vintena de xefs d’arreu del món participar­an en la segona edició del

Foc!, que se celebrarà aquest cap de setmana al Parc de la Torrassa. Els amants del foc i les brases reivindica­ran l’art de la barbacoa i les diferents tècniques i tradicions de cada país. Les receptes d’inspiració asiàtica de Casa Xica i Mosquito, els sabors veneçolans d’Ïnta i els calçots i les carxofes de Cuiners de la Terra seran alguns dels protagonis­tes. FESTIVAL WHAT THE FOC. PARC DE LA TORRASSA (L’HOSPITALET). DATES: 14 I 15/3. HORARI: DS., DE 12 A 23H; DG., DE 12 A 20H. PREU: ENTRADA GRATUÏTA. • Wtfoc.cat

a entrant); els pèsols ofegats amb cansalada adobada, rovell envinagrat i cebetes brasejades, i els daus de peix de llotja amb carxofes en salsa verda. Una proposta que es combina amb unes postres insuperabl­es: la cassoleta de pera Borudaloue ideada pel xef pastisser Miguel Costa .A més, cada dijous, divendres i dissabte, de 20 a 22h, podreu sopar tot escoltant la música en directe del piano que hi ha al centre del local.

ibèric a baixa temperatur­a, lacat amb ceba confitada i puré de carxofa. Per postres, continuen apostant per les verdures amb el pastís de carxofa amb cremós de regalèssia, merenga seca i xocolata amb romaní.

3.

 ??  ?? El festival What the Foc!.
El festival What the Foc!.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain