La Vanguardia - Què Fem

Les novetats del teatre més a prop que mai

GAUDIU DE LES ESTRENES TEATRALS DEL TEATRE NACIONAL DE CATALUNYA AMB ENTRADES PER NOMÉS 13 €. LES MILLORS OBRES DEL MOMENT US ESTAN ESPERANT AMB EL CLUB!

-

Gaudiu de les millors estrenes teatrals a un preu molt especial amb el Club Vanguardia! Com sempre, aquesta temporada el Teatre Nacional de Catalunya ve carregat d’increïbles obres i, amb la teva targeta del Club

Vanguardia, teniu les

entrades a un preu exclusiu. Gaudiu del teatre contempora­ni, el teatre familiar, la dansa o les grans produccion­s internacio­nals. Us esperen reconeguts títols, com Justícia , de

Guillem Clua, una obra sobre les transforma­cions dels imaginaris morals a través de les dècades, a la Sala Gran del TNC, fins al 22 de març.

També us espera Solitud ,la reinterpre­tació del clàssic de Víctor Català de la mà d’Alícia Gorina, del 5 de març al 5 d’abril. Altres obres de què podreu gaudir són: Malditas plumas, del 26 al 29 de març, o Enter Achilles ,del9al12de juliol. Tot un ventall de possibilit­ats per passar una tarda diferent acompanyat­s d’actors profession­als i enriquir-vos culturalme­nt a través de l’àmplia varietat de la ciutat.

Descobriu amb el Club Vanguardia les novetats del TNC i viviu l’experiènci­a des del pati de butaques amb una oferta irresistib­le: totes les entrades a 13 € en els dies selecciona­ts. No us les podeu perdre!

PLAÇA DE LES ARTS, 1, BARCELONA

ENTRADES A 13 € EN DIVERSES SESSIONS

ENTRADES AMB DESCOMPTE A: Entradesde­vanguardia.com

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain