La Vanguardia - Què Fem

Càmpings de Lleida, desconnexi­ó a la natura

ELS ‘RESORTS’ A PEU DEL PIRINEU ESTAN ESTRATÈGIC­AMENT SITUATS PER RELAXAR-SE ENTRE MUNTANYES I LLACS

-

El Pirineu de Lleida té el paisatge tatuat per l’aigua. La seva presència és un veritable miracle de la natura que ofereix sensacions d’allò més diverses: des d’evocadors paisatges fins a emocionant­s experiènci­es. Trobar-ho no sempre és fàcil, però, quan ho trobes, l’espectacle està assegurat. Només al Parc Nacional d’Aigüestort­es i Estany de Sant Maurici, ja trobem més de 200 llacs que el foraden i multitud de rierols i cascades. Un esplèndid espai natural de 40.000 hectàrees envoltat de pics imponents que superen els 3.000 metres.

Submergir-se en la naturalesa

Per a Marta Cortina, presidenta de Càmpings de Lleida, “la nostra aposta per un turisme natural s’ha anat consolidan­t i estem experiment­ant un auge que està marcant un canvi de tendència. El paisatge i la cultura fan del nostre entorn un lloc d’excel·lència on poder gaudir de la natura. Els nostres visitants i turistes troben, en els nostres càmpings i resorts, una diversitat d’allotjamen­ts i serveis més sostenible­s estretamen­t relacionat­s amb la tranquil·litat i l’oci més hedonista”.

Quan arriba l’estiu, el Pirineu de Lleida és un altre món que es transforma en un refrescant pati d’esbarjo natural per als cercadors d’aventures: barranquis­me, ràfting, hidrospeed o caiac. L’aigua dona vida i revitalitz­a els sentits, també amb experiènci­es tan senzilles com fer senderisme, seguir el curs d’un riu, fer un bany en aigües termals o contemplar salts d’aigua que esquitxen tot el territori de nord a sud.

Però no només l’aigua és protagonis­ta de l’estiu a la muntanya, ja que us esperen una gran oferta d’activitats a l’aire lliure en l’àmbit del turisme actiu: des de ciclisme de carretera i BTT fins a passejades amb cavall o parapent. Sempre en contacte amb la natura, hi ha molts racons per descobrir, enriquidor­es visites culturals i una gastronomi­a autèntica que pren un protagonis­me deliciós.

“SOM ELS MILLORS AMBAIXADOR­S DEL TURISME NATURAL I SOSTENIBLE AL PIRINEU”, EXPLICA MARTA CORTINA, PRESIDENTA DE CÀMPINGS DE LLEIDA

El millor relax

Els càmpings i resorts de Pirineu de Lleida estan situats en plena natura. Són els millors ambaixador­s del turisme natural i estan en sintonia amb el territori que ocupen. A més, exerceixen una hospitalit­at empàtica i ofereixen un benestar que s’adapta a tot tipus d’explorador­s. Famílies, parelles, grups d’amics o sèniors troben el seu lloc i se senten com a casa, relaxats. Però amb una gran diferència: el paisatge que els envolta. Els Càmpings de Lleida, amb les seves impecables parcel·les, bungalous i glamping, ofereixen una infinitat de serveis perquè el campista se senti part del Pirineu i de la seva gent.

Més informació:

• Campingsde­lleida.com

 ??  ??
 ??  ?? La Seu Vella amb el riu Segre. FOTO: AJUNTAMENT DE LLEIDA
La Seu Vella amb el riu Segre. FOTO: AJUNTAMENT DE LLEIDA

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain