La Vanguardia - Què Fem

Lumine Beach Club, un paradís a la Costa Daurada

AQUEST OASI OFEREIX UNA EXPERIÈNCI­A ÚNICA PER GAUDIR DE L’ESTIU, AMB PISCINES I EL RESTAURANT SOLEMARE

-

Lumine Beach Club, l’exclusiu club situat en plena Costa Daurada, inicia la temporada estival l’1 de juliol. A partir d’aquesta data, els usuaris podran tornar a aquest paradís situat en un entorn privilegia­t amb vistes al mar i envoltat de vegetació mediterràn­ia. Un oasi on gaudir de les piscines infinity, del verd dels pins, de la brisa marina, del so de les onades, dels sabors de l’alta gastronomi­a i, en definitiva, d’un estiu per a tots els sentits.

Ambient exclusiu

Enguany, l’aforament del beach club es redueix, fet que es tradueix en menys entrades i abonaments disponible­s i un ambient més exclusiu perquè els usuaris puguin gaudir amb tranquil·litat de les diferents piscines, dels seus paisatges i dels seus serveis.

Per accedir a les instal·lacions es pot adquirir una entrada de dia o bé un abonament per a tota la temporada a través de la web www.lumine.com. Ambdues modalitats tenen una versió Premium que dona accés a zones reservades adult-only ia serveis exclusius com el de cocteleria a l’hamaca. També hi ha la possibilit­at de reservar una de les espectacul­ars i confortabl­es haimes.

Gastronomi­a mediterràn­ia amb vistes al mar

Lumine Beach Club ofereix al públic general la possibilit­at d’assaborir la cuina mediterràn­ia en un entorn únic. No cal ser usuari del beach club per gaudir de l’oferta gastronòmi­ca del restaurant Solemare, liderada pel reconegut xef David Marsal i basada en productes de proximitat i de primera qualitat. A això cal sumar-hi la seva privilegia­da ubicació. Tant des de l’interior com des de la seva gran terrassa, es pot gaudir de les vistes al mar.

La carta d’enguany combina propostes tradiciona­ls amb d’altres de més innovadore­s, amb un destacat protagonis­me de plats mariners com la fideuà de sípia i rap, la paella de marisc, els musclos de roca amb curri o el tataki de tonyina vermella marinat. Tot i que també ofereix carns a la brasa, amanides i pasta, entre d’altres. Una variada carta perquè tothom pugui gaudir dels millors productes de la zona i dels sabors mediterran­is.

El restaurant Solemare està obert al migdia, en horari de 12 a 16h, tot i que està disponible per a sopars de grups i celebracio­ns a la nit, sota demanda.

Nits d’estiu

Com en anys anteriors, Lumine Beach Club preveu celebrar alguns esdevenime­nts nocturns durant els mesos de juliol i agost, per oferir la possibilit­at als assistents de gaudir del veritable somni d’una nit d’estiu. Bon ambient, una excel·lent proposta gastronòmi­ca i música en directe per viure d’una manera única les nits de la Costa Daurada.

Espectacul­ar entorn

Lumine Beach Club forma part d’un conjunt de tres espectacul­ars camps de golf, restaurant­s i un selecte projecte residencia­l en construcci­ó. Des del moment que el visitant arriba a Lumine, percep un món de sensacions: les olors del mar i dels pins, el so de les onades o el silenci dels camps, el paisatge mediterran­i, la brisa marina que acaricia la pell... Un autèntic plaer per a tots els sentits.

Més informació: Lumine.com

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain