La Vanguardia - Què Fem

Tornem al teatre en família!

ORBITAL,EL NOU ESPECTACLE DE FARRÉS BROTHERS I CIA, S’ESTRENA AL GREC FESTIVAL AMB HUMOR I MOLTA POESIA

- PILAR MAURELL

Aquest primer cap de setmana de juliol, estrenem temporada de teatre familiar amb la proposta Orbital, dins de la programaci­ó del Grec Festival. Com ens relacionem? Per què depenem tant de la tecnologia? Preguntes que es responen en aquest espectacle de la companyia Farrés Brothers i Cia que ens explica la història de la Mariona ,en Yuri ien Nil, i que ens parla de les relacions interplane­tàries, les òrbites humanes i la ciència.

En l’òrbita dels altres

Els tres amics sempre havien jugat a marcians, quan eren petits. Han passat molts anys i s’han perdut la pista, però la Mariona està a punt de fer realitat el somni de tots tres: viatjar de veritat cap a l’espai. I, és clar, es vol acomiadar dels seus amics d’infantesa. Es retrobin o no, la història gira al voltant d’una abraçada que tenen pendent i del llarg viatge que faran els tres amics per fer-la real.

Amb molta poesia, amor i humor, Orbital ens proposa un viatge a l’espai que és alhora un viatge cap al coneixemen­t de nosaltres mateixos. Perquè, en el nostre dia a dia, sempre orbitem al voltant de la família, els amics, les aficions, el veïnat i l’escola. I, de la mateixa manera que un coet quan es llança a l’espai aprofita la rotació de la Terra, entra en òrbita i agafa embranzida, també quan coneixem una persona entrem a la seva òrbita i ens impulsa cap a llocs desconegut­s que potser no hauríem descobert mai.

 ??  ?? L’espectacle ens convida a viatjar al voltant de les nostres relacions familiars i amb els amics.
L’espectacle ens convida a viatjar al voltant de les nostres relacions familiars i amb els amics.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain