La Vanguardia - Què Fem

Rere les passes d’en Sherlock

UN ESPECTACLE DINÀMIC D’HUMOR I MISTERI AL JOVE TEATRE REGINA CONVIDA EL PÚBLIC A CONVERTIR-SE EN PROTAGONIS­TA I AJUDAR EL NET DEL FAMÓS DETECTIU

- NEUS DURAN

Comparteix amb el seu avi, el cèlebre detectiu Sherlock Holmes, tant el nom com l’afició pels misteris. El jove Sherlock és el protagonis­ta d’un muntatge dinàmic dirigit per Joan Olivé que requereix la participac­ió del públic per fer avançar la trama i del qual encara es pot gaudir aquest cap de setmana, al Jove Teatre Regina.

L’aventura comença a la prestigios­a escola de detectius Inquisitor School de Londres, on l’investigad­or adolescent s’enfronta amb el darrer examen que li cal per accedir a aquest centre i aconseguir el diploma d’investigad­or. Tot i comptar amb un

llinatge ben il·lustre, l’estudiant es troba amb moltes dificultat­s per superar la prova i li caldrà la col·laboració de la meitat del públic i un gran treball en equip per aconseguir-ho.

D’altra banda, mentre s’està fent l’examen, tenen lloc altres esdevenime­nts, a l’escola de detectius. En

Marty Moriarty, el conserge, net del tenebrós geni del crim i etern enemic de Sherlock Holmes, James Moriarty, ha tancat tots els alumnes de primer –l’altra meitat del públic– al despatx de la directora del centre, la senyora Rutteford. Només si entre tots són capaços de desxifrar una sèrie d’enigmes podran sortir i presentar-se a la prova d’accés, però tindran un ajut inestimabl­e; es tracta de la Joana Watson, neta del doctor John Watson.

UN MÀXIM DE SEIXANTA PERSONES

L’espectacle, d’una hora de durada, és de petit format, amb un màxim de seixanta persones per sessió. Els assistents a la representa­ció es dividiran en dos grups i tots participar­an en tots dos enigmes, que tenen lloc en espais diferents. Amb text de Roc Olivé, aquesta proposta de TTT Produccion­s està recomanada per a nens a partir de 6 anys.

 ??  ?? Al jove Holmes li cal
la col·laboració del públic per aconseguir el diploma d’investigad­or.
Al jove Holmes li cal la col·laboració del públic per aconseguir el diploma d’investigad­or.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain