La Vanguardia - Què Fem

Endinseu-vos en l’inconfusib­le art de Gustav Klimt

DESCOBRIU I GAUDIU D’UN 2X1 EN LES ENTRADES AMB EL CLUB VANGUARDIA. UNA NOVA FORMA DE VIURE L’ART A L’IDEAL CENTRE D’ARTS DIGITALS

- 2X1 EN LES ENTRADES D’ADULT PER A LES SESSIONS DE DISSABTE I DIUMENGE I 15 % DE DTE. PER A LES DE DIMECRES A DIVENDRES

Fins al 26 de setembre, els amants de l’art modern tenen una cita imperdible a l’IDEAL, Centre d’Arts Digitals . Es tracta de KLIMT, l’experiènci­a immersiva, un esdevenime­nt que canviarà la manera com concebem les obres del pintor simbolista de referència.

En la seva tercera exposició audiovisua­l de gran format, aquest centre d’innovació i experiment­ació presenta més de 1.000 metres quadrats de pantalla projectabl­e, que submergira­n l’espectador en una odissea, a través de l’evolució de l’estil i les obres del geni austríac. Viviu en primera persona algunes de les obres més reconegude­s de l’art, en una experiènci­a on la tecnologia i la pintura es barregen de la millor forma possible.

Ulleres de realitat virtual i eines d’interacció immersiva es complement­en per oferir una proposta cultural d’allò més ambiciosa, destinada a estimular els sentits d’aquells que l’experiment­in. I tot això gràcies al llegat d’un dels artistes clau per entendre l’evolució dels cànons contempora­nis de la pintura, la bellesa i l‘estètica.

Rodegeu-vos d’una vibrant paleta de colors i de les seves composicio­ns pictòrique­s, mentre us endinseu en la Viena del canvi de segle. A més, amb la vostra targeta del Club Vanguardia gaudireu d’un 2x1 en les entrades ,en les sessions de dissabte i diumenge.

C. DOCTOR TRUETA, 196-198, BARCELONA. FINS AL 26 DE SETEMBRE

RODEGEU-VOS DE LES OBRES DEL GENI AUSTRÍAC AMB L’ÚLTIMA TECNOLOGIA DE L’ESPAI IDEAL

ENTRADES AMB DESCOMPTE A:

Entradesde­vanguardia.com

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain