La Vanguardia - Què Fem

Un safari per observar de ben a prop els animals d’Àfrica

A LA RÉSERVE AFRICAINE DE SIGEAN PODREU VEURE DESENES D’ESPÈCIES EN UN ESTAT GAIREBÉ SALVATGE SENSE BAIXAR DEL COTXE. I, PER SER DEL CLUB, UNA ENTRADA GRATIS

-

Veure els animals de la sabana africana com es mouen en llibertat i interactue­n entre ells és una experiènci­a única i inoblidabl­e. Afortunada­ment, per fer-la realitat no és imprescind­ible fer milers de quilòmetre­s i viatjar al Parc Kruger o a Masai Mara. També hi ha l’opció de visitar la Réserve Africaine de Sigean, un enorme territori de més de 300 hectàrees, situat no gaire lluny de la frontera amb França, on tindreu l’oportunita­t d’observar en un estat pràcticame­nt salvatge les mateixes espècies que trobaríeu en un safari per Àfrica.

El principal avantatge, a banda del fet que el viatge es pot fer en un sol dia, és que hi podeu anar amb el vostre propi vehicle. El parc, on hi conviuen diversos milers d’animals de més de 150 espècies –entre mamífers, aus i rèptils–, es recorre primer en cotxe i, després, es fa una visita a peu complement­ària. També hi ha l’opció de contractar una visita guiada en minibus.

Es tracta d’una activitat recomanada per a totes les edats, però especialme­nt atractiva per als més petits, ja que veuran amb els seus propis ulls lleons, girafes, rinoceront­s, guepards, antílops, cocodrils i molts altres animals exòtics.

Per ser del Club Vanguardia, teniu una entrada gratis per cada cotxe. Les entrades s’han de comprar de forma anticipada a la web del parc.

LLEONS, RINOCERONT­S, GIRAFES, GUEPARDS I DESENES D’ESPÈCIES MÉS US ESPEREN EN LA RESERVA DE FAUNA EXÒTICA MÉS POPULAR D’EUROPA

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain