La Vanguardia - Què Fem

La comèdia musical torna amb força als escenaris

GAUDIU D’UN 15% DE DESCOMPTE EN LES ENTRADES DE CANTANDO BAJO LA LLUVIA, LA NOVA PROPOSTA D’ÀNGEL LLÀCER I MANU GUIX. A PARTIR DEL 15 DE SETEMBRE AL TEATRE TÍVOLI

-

Ja ha arribat a la cartellera de teatre Cantando Bajo la Lluvia, un musical dirigit per Àngel Llàcer i Manu Guix, amb coreografi­a de Miryam Benedited, que té tots els ingredient­s per convertir-se en un dels grans èxits de la temporada. Si veu passar una bona estona amb La Jaula de las Locas i La Tienda de los Horrores ,la nova proposta de Nostromo Live us encantarà.

Aquesta comèdia musical, una adaptació del clàssic del setè art que als anys 50 va protagonit­zar Gene Kelly, combina música, cançons, diàlegs i ball per explicar una història d’amor ambientada en el trànsit del cinema mut al sonor. Els seus temes musicals i coreografi­es formen ja part de la història de l’espectacle. Qui no ha taral·lejat algun cop, per exemple, el Signing in the Rain tot passejant pel carrer amb un paraigua a la mà?

En el muntatge hi trobareu prop de trenta actors i ballarins, una orquestra de deu músics que toca en directe i una escenograf­ia al més pur estil de Broadway. Una producció grandiosa i espectacul­ar basada en el que és considerat com a millor film musical de la història.

Gaudiu d’un 15 % de descompte exclusiu en les entrades amb la vostra targeta del Club Vanguardia. No us perdeu la comèdia musical més romàntica de tots els temps!

NO US PERDEU AQUEST ESPECTACUL­AR MUNTATGE, UN HOMENATGE AL CINEMA AMB MÚSICA, BALLS I UNA VISTOSA ESCENOGRAF­IA

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain