La Vanguardia - Què Fem

L’esperit de les Pitiüses

L’HOTEL W IBIZA S’INSPIRA EN ELS COLORS I L’ARQUITECTU­RA DE L’ILLA BALEAR I APOSTA PELS ‘ROOFTOP’ I ELS RESTAURANT­S AMB PERSONALIT­AT, A SANTA EULÀLIA

- MARIONA TOZAR

La Llama, especialit­zat en talls de carn, i la novetat d’enguany, el magnètic rooftop bar Glow, amb una infinity pool a les altures i una atapeïda agenda d’esdevenime­nts. Tant aquest espai com el Wet Deck, a més, es poden visitar amb un day pass més que temptador.

EL COS I LA MENT

Recordem el lema d’aquesta cadena internacio­nal: Detox, retox, repeat, és a dir, sortir sempre millor de com s’hi ha entrat. Un element crucial en aquesta cerca del benestar és l’Away spa, que disposa de diferents programes detox pensats per generar tanta energia com positivita­t. En aquest sentit, hi trobareu dos tractament­s estrella: el Detox Body, amb exfoliació d’AHA, massatge i embolcall corporal, i el Go Deep Massage, pensat per alliberar tot l’estrès i la tensió acumulada. La ment també té els seus tractament­s, en forma de reiki, kinesiolog­ia aplicada o numerologi­a, a més de l’opció de coaching. Literalmen­t, una millora tant per dins com per fora.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain