La Vanguardia - Què Fem

Apunteu els vostres fills a l’extraescol­ar de moda

GAUDIU D’UN 15 % DE DESCOMPTE EN TOTS ELS CURSOS I TALLERS ORGANITZAT­S PER LA COOKITECA, ON ELS MÉS PETITS APRENDRAN CUINA I REBOSTERIA DE LA FORMA MÉS DIVERTIDA

-

La cuina i la rebosteria són dues pràctiques amb cada cop més seguidors, especialme­nt entre la canalla i els adolescent­s. I està molt bé que sigui així! A banda de desenvolup­ar la creativita­t i permetre’ls passar una bona estona, els ensenya una habilitat molt útil per al futur. És per això que, a la Cookiteca, la prestigios­a botiga-taller dedicada a la gastronomi­a, a banda de moltes altres experiènci­es, ara us ofereixen cursos perquè els nens i nenes d’entre 6 i 16 anys puguin convertir el seu interès en una activitat extraescol­ar.

Si teniu un menut o menuda amb inquietuds culinàries, no ho dubteu i apunteu-lo a algun dels cursos organitzat­s per la Cookiteca. Sigui quin sigui el seu nivell de destresa, segur que trobareu un taller ajustat a les seves caracterís­tiques.

Per als més petits, per exemple, teniu Master Kids –cuina– i Masterkids Sweets –rebosteria–, mentre que, a partir dels 13 anys, els cursos tenen un nivell més avançat:

Junior Academy i Junior Sweet Academy, respectiva­ment.

Les classes estan dirigides per xefs de renom i amb una àmplia experiènci­a. Gaudiu d’un 15 % de descompte en tots els cursos per ser del Club Vanguardia. No ho dubteu i apunteu els fills a l’extraescol­ar de moda. Veureu que bé s’ho passen!

NENS I NENES D’ENTRE 6

I 16 ANYS TENEN L’OPCIÓ D’APRENDRE UNA HABILITAT MOLT ÚTIL QUE, A BANDA, ELS DESPERTARÀ LA CREATIVITA­T

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain