La Vanguardia - Què Fem

Us convidem a la preestrena d’una superprodu­cció musical

GAUDIU DE BILLY ELLIOT, EL MUSICAL, UN ESPECTACLE QUE US CONQUERIRÀ EL COR. VIVIU EN EXCLUSIVA LA PREESTRENA EL 6 D’OCTUBRE AL TEATRE VICTÒRIA DE BARCELONA

-

El Club Vanguardia us convida a la preestrena d’un dels espectacle­s més esperats de la nova temporada, BILLY ELLIOT, El Musical, un muntatge apassionan­t i emotiu que, després d’onze anys triomfant als escenaris de Broadway, Londres i Madrid, arriba ara al Teatre Victòria.

No us perdeu l’oportunita­t d’estar entre els convidats a aquesta primera representa­ció a Barcelona, el dia

6 d’octubre, i gaudiu de l’espectacle en exclusiva abans de la seva estrena oficial, tres dies més tard.

Aconseguiu una de les invitacion­s dobles que oferim. Teniu temps fins al 30 de setembre.

El muntatge, amb música d’Elton John i adaptat als escenaris per Lee Hall, el guionista de la versió original cinematogr­àfica, explica la història de Billy, un nen nascut en un poble miner d’Anglaterra que, malgrat l’oposició del seu pare i d’una societat intolerant i plena de prejudicis, farà tot el possible per fer realitat el seu somni: ser ballarí.

A banda d’una escenograf­ia espectacul­ar, la producció incorpora un elenc de gran qualitat, que inclou 60 nens i nenes catalans formats expressame­nt durant dos anys en interpreta­ció, cant i dansa. Degut a les exigències de la posada en escena, l’obra no anirà de gira, motiu pel qual us animem a no deixar passar aquesta oportunita­t. Molta sort!

L’ADAPTACIÓ AL TEATRE D’AQUESTA POPULAR PEL·LÍCULA FA 11 ANYS QUE TRIOMFA ALS MILLORS ESCENARIS DEL MÓN

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain