La Vanguardia - Què Fem

Aperitiu, música i mar al Port Vell de Barcelona

DE L’1 AL 3 D’OCTUBRE, PODEU APUNTAR-VOS A LES ACTIIVTATS QUE ES CELEBRARAN DURANT LA FIRA VERMUT & SOUL

-

La fira Vermut & Soul us proposa recuperar un dels petits plaers de casa nostra: l’hora del vermut. Això sí, no cal que espereu al migdia, perquè al Port Vell podeu viure l’experiènci­a d’un vermut davant del mar quan vosaltres vulgueu: al migdia, a mitja tarda, al vespre o a la nit.

Una gran festa

Durant tres dies, els amants del vermut, dels aperitius, de les patates braves, de la cervesa i de la bona música podran gaudir-ne en un entorn immillorab­le: davant del mar.

La fira, que està organitzad­a per Evident Events, tindrà representa­nts dels millors establimen­ts de vermut, com ara Perucchi, El Bandarra, Dos Déus, Olave, Sardino i Antich, entre molts d’altres. I, si no sou tant de vermut, sinó que sou més de cervesa, podreu prendre una Moritz ben fresca, ja que és el patrocinad­or principal de l’esdevenime­nt.

També hi haurà una àmplia oferta gastronòmi­ca i nombroses activitats, com ara tallers, tasts de vermut i un passeig amb el catamarà ORSOM amb degustació inclosa.

Tot plegat al ritme de soul, blues, jazz i swing. Hi actuaran, entre d’altres, Martin Burguez, Rapport

Quintet, Voice&Bass, El Chino & Hernan Fridman, Duo Pol Prats & Fede Mazzanti i A Ciegas.

El vermut d’El Bandarra serà present al festival. A sota, les braves de Casa Díaz.

Dins la Fira, la Ruta de les Braves

I, si sou amants de les patates braves –qui no ho és?–, també us podeu apuntar a la Ruta de les Braves. Alguns dels millors locals de Barcelona hi seran representa­ts: Sr. Vermut, el Raconet Charrúa, Casa Díaz, Bar Córdoba... Que són les millors braves no ho diem nosaltres, sinó tota una institució, l’Edu de Bravas Barcelona (@bravasbarc­elona).

Mesures covid

A la fira Vermut & Soul seguim les recomanaci­ons de les autoritats sanitàries. L’aforament serà limitat, segons la normativa vigent. A més, també hi haurà distància i gel hidroalcoh­òlic, i serà obligatori l’ús de la mascareta.

Més informació:

Dates: de l’1 al 3 d’octubre. Port Vell de Barcelona. Rambla de Mar, s/n. Entrades a la venda a partir del diumenge 5 de setembre, a través del web. Preu entrada general: 3,50€ (matí, d’11 a 17h; tarda, de 17 a 22h). Entrada Ruta de les Braves: 15€ (inclou degustació als cinc establimen­ts i una beguda). Entrada catamarà: 20€ (inclou entrada, vermut en alta mar amb música en directe i pack vermut).

Vermutands­oul.com

HI HAURÀ UNA ÀMPLIA OFERTA GASTRONÒMI­CA I MOLTES ACTIVITATS, COM ARA TALLERS, TASTS DE VERMUT I UN PASSEIG AMB CATAMARÀ

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain