La Vanguardia - Què Fem

Excel·lència gastronòmi­ca i compromís sostenible

EL RESTAURANT TUNATECA PROPOSA UNA CUINA DELICIOSA QUE, A MÉS, RESPECTA EL MEDI AMBIENT

-

Oferir productes d’alta qualitat, creacions exclusives d’un xef de prestigi i un entorn segur i acollidor ja no és suficient. L’empatia amb el client i amb la societat exigeix, a més, que restaurant i restaurado­r siguin sostenible­s i respectuos­os amb la natura. Així ho entén Tunateca (av. Diagonal, 439), el primer espai gastronòmi­c del món dedicat en exclusiva a la tonyina roja – tant a la carta com en el disseny–, que ha apostat per unir restauraci­ó i gastronomi­a sostenible, i on conviuen en harmonia la cuina japonesa i l’occidental.

Tunateca és més que un restaurant i transcende­ix la gastronomi­a. S’ha erigit en un centre d’experiment­ació i aprenentat­ge al voltant de la tonyina roja, on es poden viure esdevenime­nts com el Kaitai, un art mil·lenari japonès que consisteix en el tall precís d’un exemplar de més de 100 quilos, i degustar les parts menys conegudes d’aquesta espècie. A més, Tunateca ha estat el primer restaurant a rebre la distinció de garantia de qualitat ambiental que

 ?? ?? A dalt, el carpaccio de secret de tonyina amb tàrtar de vaca vella, rovell de guatlla i ‘tartuffato’. A l’esquerra, l’interior del restaurant.
A dalt, el carpaccio de secret de tonyina amb tàrtar de vaca vella, rovell de guatlla i ‘tartuffato’. A l’esquerra, l’interior del restaurant.
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain