La Vanguardia - Què Fem

El Club Vanguardia es fa seva la Casa Vicens durant unes hores

ELS AFORTUNATS GUANYADORS VAN PODER VISITAR EN PRIVAT I AMB UN GUIA ESPECIALIT­ZAT LA PRIMERA CASA DISSENYADA PER GAUDÍ, ON TAMBÉ VAN PRENDRE UN CÒCTEL EXCLUSIU

-

La visita guiada va permetre descobrir amb tranquil·litat tots els secrets de Casa Vicens.

El passat dijous, 16 de setembre, al vespre, la Casa Vicens va obrir excepciona­lment les portes per rebre fora de l’horari de visites habitual els 40 subscripto­rs i subscripto­res de La Vanguardia que, després d’inscriure’s en aquest esdevenime­nt exclusiu, van ser els afortunats guanyadors d’una invitació per visitar de forma privada aquest històric edifici i prendre un còctel al seu jardí.

Un moment de descans en el terrat de la casa durant la visita.

El còctel al jardí de l’edifici va posar punt final a l’esdevenime­nt.

El recorregut per la que és considerad­a com a primera obra mestra de Gaudí es va realitzar en dos grups de 20 persones i en unes condicions molt especials, ja que, si bé en dies molt concorregu­ts poden coincidir més de 200 persones visitant alhora la casa, els convidats del Club Vanguardia van poder descobrir-la amb la màxima tranquil·litat quan tot el públic ja havia marxat.

A banda, per fer la visita encara més atractiva, uns guies especialit­zats en Gaudí i la seva obra van acompanyar els grups per ensenyar-los, planta a planta i habitació a habitació, tots els detalls i punts d’interès que guarda aquesta joia del modernisme situada al barri de Gràcia. Entre les explicacio­ns que més interès van despertar destaquen aquelles relacionad­es amb les obres de restauraci­ó portades a terme.

Quan va acabar el passeig pel recinte monumental, declarat el 2005 Patrimoni Mundial per la UNESCO, els convidats van poder gaudir d’una

experiènci­a gastronòmi­ca única: un còctel servit al magnífic jardí de l’edifici –actualment es pot veure una recreació de l’entorn original de la casa que, quan va ser dissenyada, ocupava una extensió de terreny molt més gran–. En el refrigeri es van poder assaborir quatre delícies diferents: mos de gorgonzola i figa; vol-au-vent d’albergínia i romaní

ELS SUBSCRIPTO­RS VAN RECÓRRER TRANQUIL·LAMENT L’EDIFICI QUAN JA HAVIA MARXAT LA RESTA DEL PÚBLIC

UN TAST GASTRONÒMI­C SERVIT SOTA LES MAJESTUOSE­S PALMERES

DEL JARDÍ VA POSAR FI A UNA VETLLADA MOLT ESPECIAL

cremat; lionesa balear, amb sobrassada, mel, tàperes i fonoll; i cecina de Lleó amb codony i formatge curat. Aquestes exquisides­es van anar acompanyad­es de begudes al gust –a banda d’aigua i suc, per fer el maridatge perfecte, vi blanc i vi negre–.

La visita a Casa Vicens s’emmarca en el programa d’esdevenime­nts exclusius que des del Club Vanguardia organitzem i oferim als subscripto­rs i beneficiar­is de forma periòdica. Participar en aquestes experiènci­es és molt senzill, ja que només cal estar atent i accedir a Clubvangua­rdia.com o a l’app del Club per participar en el sorteig que permet aconseguir les invitacion­s. Entreu a la web o seguiu-nos a les xarxes socials per conèixer tots els esdevenime­nts que estan en marxa. No us ho perdeu!

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain