La Vanguardia - Què Fem

Us convidem a un dels films de la secció oficial de Sitges

SORTEGEM INVITACION­S PER A LA PROJECCIÓ DE SILENT NIGHT I UN TAST DEL VI OFICIAL DEL FESTIVAL INTERNACIO­NAL DE CINEMA FANTÀSTIC DE CATALUNYA, EL 15 D’OCTUBRE

-

Tot està a punt perquè comenci una nova edició del Festival Internacio­nal de Cinema Fantàstic de Catalunya, on, com a subscripto­rs de La Vanguardia, podeu obtenir invitacion­s per a la projecció de la pel·lícula Silent Night i un tast del vi oficial del festival. Per aconseguir les entrades, us animem a participar en el sorteig que hem organitzat i que estarà actiu fins al 7 d’octubre.

El film, que es presenta dins de la secció oficial del certamen, és una comèdia d’humor negre ambientada en la Nit de Nadal i dirigida per la realitzado­ra britànica Camille Griffin. El seu elenc està encapçalat per l’actriu Keira Knightley i el propi fill de la cineasta, el petit Roman Griffin Davis, cèlebre per la seva interpreta­ció a Jojo Rabbit.

L’esdevenime­nt exclusiu que hem organitzat en el marc del festival, a banda, us permetrà participar en el tast de So de Tardor, el vi sitgetà selecciona­t com a oficial per a aquesta edició. Aquesta experiènci­a enològica tindrà lloc als jardins de l’Hotel Meliá de Sitges.

I encara tenim més sorpreses per als nostres subscripto­rs. Dues de les parelles afortunade­s, després del tast, podran gaudir d’una nit d’hotel al mateix establimen­t. Sens dubte, el fermall d’or a una vetllada fantàstica. Sort!

DUES DE LES PARELLES AFORTUNADE­S, A BANDA, SERAN TAMBÉ CONVIDADES A PASSAR LA NIT A L’HOTEL MELIÁ DE SITGES

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain