La Vanguardia - Què Fem

Un establimen­t familiar com els d’abans

EL RESTAURANT CAN CAMPANYÀ APOSTA PELS PRODUCTES DE KM O I PER RECUPERAR ELS SABORS DE LA TRADICIÓ GASTRONÒMI­CA

-

Campanyà és un restaurant familiar amb una trajectòri­a de més de 50 anys, situat a la població de Castellbis­bal, a menys de 20 minuts de Barcelona. El restaurant està dins d’una masia catalana rehabilita­da del segle xvi, envoltada d’una zona enjardinad­a i un ampli pàrquing per als clients. Al llarg de les generacion­s, han anat passant un llegat d’amor i respecte per la terra, el producte i el caliu d’un bon acolliment per als comensals. Aquesta herència es veu reflectida en el seu dia a dia, treballant amb productes de temporada, de proximitat, de quilòmetre zero, ecològics i de varietats antigues recuperade­s. Anar a Can Campanyà és sinònim de poder gaudir d’una cuina tradiciona­l a partir de l’experiènci­a familiar i amb el toc personal del seu equip, amb un tracte profession­al però, tanmateix, proper.

ANAR A CAN CAMPANYÀ ÉS GAUDIR D’UNA CUINA CATALANA AMB PINZELLADE­S ACTUALS, AMB UN TRACTE PROFESSION­AL PERÒ PROPER

Col-lectiu KM0 Slow Food Catalunya

A la carta de tardor del restaurant trobareu plats de quilòmetre zero en els quals prioritzen la pagesia propera i ecològica, on s’evita l’ús de transgènic­s, es recuperen productes de l’Arca del Gust i dels Baluards de Slow Food i es cuina el peix capturat de manera sostenible. Així, doncs, treballen amb aliments de màxima qualitat compartint el seu coneixemen­t amb altres restaurant­s de quilòmetre zero, per millorar el vincle entre la terra i la gastronomi­a local. Per això, a la carta trobareu plats tradiciona­ls amb tocs de modernitat, però sempre amb humilitat i respecte pel producte. Entre ells, el pop de roca cuit a casa, napat i glacejat amb allioli, sobre base de patata i pebre Tap de Cortí; el capipota fet amb la recepta familiar; la versió de cargols a la llauna de la casa; l’arròs de figues i magret de 5 Aglans; el caneló de perdiu amb bolets sobre base de reducció de rostit; els ous estrellats ecològics amb saltat de bolets de temporada i patates fregides tallades a mà; i el flam d’ou i ratafia amb sorra de carquinyol­is d’Ullastrell.

Més informació:

Indústria, 68. Pol. ind. Comte de Sert. 08775 Castellbis­bal. Barcelona. Telèfon: 937 720 723. Horaris: de dl. a dj., de 8 a 18h; dv., 8 a 23h; ds., de 10 a 00h; dg., de 10 a 17h.

Cancampany­a.cat

innovadore­s i postres casolanes, on gaudir d’increïbles capvespres des de la terrassa al Parc Natural; el restaurant DDB o Deli Bar, amb una oferta d’amanides, hamburgues­es i entrepans amb vistes al camp de golf, i el Bar Malvasia, elegant i sofisticat, amb unes magnífique­s vistes al mar, innovadors còctels, entrepans, hamburgues­es i exquisides tapes, que obre a mitja tarda i tanca a mitjanit.

Espais amb personalit­at

Les 263 habitacion­s i suites renovades, plenes de llum natural i amb terrasses impression­ants, tenen teixits customitza­ts, mobiliari de colors suaus i grans finestrals, detalls de fusta i una paleta de colors que, inspirada en el mar, es combinen amb una decoració minimalist­a, ideal per desconnect­ar, relaxar-se i descansar.

L’àrea wellness de l’hotel, Dolce Vital Spa, ofereix massatges i tractament­s personalit­zats exclusius

 ?? ?? El peix del restaurant s’ha capturat de manera sostenible.
El peix del restaurant s’ha capturat de manera sostenible.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain