La Vanguardia - Què Fem

Al Manà 75 donen la benvinguda a la tardor

AL COSTAT DE LA PLATJA DE SANT SEBASTIÀ, AQUEST RESTAURANT OFEREIX UNA ATMOSFERA ACOLLIDORA I POSITIVA

-

Al restaurant Manà 75 aplaudeixe­n la tardor perquè la viuen com l’estació de les tornades i les trobades. Del recollimen­t i la calma. La que convida a reunir-nos i recordar les vivències. A compartir els nous projectes i somiar amb els plans que vindran. A retrobar el caliu del grup d’amics o dels companys de feina o del gimnàs. A Manà 75 cuinen amb amor i a foc lent totes aquestes experiènci­es, gràcies a l’atmosfera acollidora i positiva en un espai fet amb fengshui. Perquè tot flueixi. Al voltant de les taules rodones i amb una carta mediterràn­ia pensada per compartir. Tenen cura de tots els detalls que ajuden a convertir qualsevol trobada en un esdevenime­nt inoblidabl­e, perquè els seus fogons no només cuinen arrossos, sinó, també, emocions.

El parèntesi dels migdies

La tardor també és sinònim de tornar a la rutina i a les obligacion­s del dia a dia. Però no podem oblidar que les rutines estan fetes per saltar-nos-les. I res millor que fer un parèntesi al migdia, per dinar a Manà 75 i regalar-nos un moment lúdic i relaxat amb els nostres: amb la parella o amb la colla. No oblidem que vivim en una ciutat privilegia­da, on anar a fer un arròs a La Barcelonet­a qualsevol dia de la setmana és tan fàcil que es pot conCan vertir en un costum totalment quotidià.

I si resulta que no podem trencar el ritme durant tot el dia, un afterwork a la terrassa del Manà 75 o als sofàs de l’interior també ens servirà de pausa abans de tornar a enfilar el camí cap a casa. Un petit premi després d’una jornada intensa. Per retrobar-nos amb la brisa marina i fer una escapada ben a prop de casa en un oasi a La Barcelonet­a!

L’antídot per a la melangia

Manà 75 també és conscient que, per a moltes persones, la tardor pot comportar certa melangia, per això, una bona dosi de color i energia positiva és del tot estimulant.

Gràcies als grans finestrals que deixen entrar la llum del dia, als tons vius de la decoració, al caliu del foc i a les atencions del personal, a Manà 75 tenen l’antídot per a la melangia: es diu alegria. Alegria de veure que moltes persones entren amb una actitud i en surten amb una altra. Alegria d’alimentar la felicitat i les ganes de gaudir de la vida.

AL RESTAURANT TENEN

CURA DE TOTS ELS DETALLS PERQUÈ QUALSEVOL TROBADA SIGUI UN ESDEVENIME­NT INOBLIDABL­E

Celebrar. Una altra de les passions del Manà 75. I és que aquest espai és especialme­nt idoni per organitzar-hi qualsevol celebració. Tots els aniversari­s, les festes, les sorpreses i els esdevenime­nts tenen cabuda en el seu ampli espai. Perquè tot és motiu de celebració quan s’estima la vida i s’esprem amb passió, afecte, respecte i seguretat.

Més informació:

Pg. de Joan de Borbó, 101 (al costat de l’hotel W Barcelona) Telèfon: 938 326 415

Horari: obert cada dia, de 13 a 16h i de 19.30 a 23h, excepte diumenge a la nit. Pàrquing públic disponible a l’Hotel W Barcelona. Es regala

1 h 30 min de pàrquing entre setmana. Preu mitjà carta: 35€. Reserves: reservas@mana75.es

Mana75.es

Celebrar la vida, sempre

 ?? ?? El lineal de paellers més gran de Barcelona.
El lineal de paellers més gran de Barcelona.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain