La Vanguardia - Què Fem

Hotel Dolce Sitges, la millor opció per desconnect­ar a prop de Barcelona

AQUEST OASI MEDITERRAN­I PERMET RELAXAR-SE BEN LLUNY DE LA RUTINA DIÀRIA I DESCANSAR ENVOLTATS DE NATURA

-

Dolce by Wyndham Sitges Barcelona, o Dolce Sitges, situat a tan sols 35 minuts de la capital catalana i a la bonica localitat de Sitges, amb més de 300 dies de sol a l’any, ha renovat la seva imatge convertint-se en un autèntic oasi mediterran­i de luxe, la millor opció per desconnect­ar i relaxar-se a prop de Barcelona. A més d’allotjar-vos en qualsevol de les seves habitacion­s, també hi podeu gaudir d’una infinitat d’opcions d’oci i de relax o celebrar esdevenime­nts socials, com ara noces, congressos i reunions empresaria­ls inoblidabl­es.

L’hotel, amb increïbles vistes al mar i al Parc Natural del Garraf, està envoltat de natura en una zona tranquil·la de Sitges, des d’on poder practicar senderisme i altres esports.

Així mateix, es troba a pocs minuts del centre històric de la localitat, que gaudeix de vida tot l’any. A més, té més de 140 places de pàrquing cobert gratuïtes per als seus clients.

Fent homenatge al mar Mediterran­i, Dolce Sitges ofereix estades inoblidabl­es, així com noves instal·lacions d’avantguard­a, que conviden a desconnect­ar i relaxar-se en un ambient de luxe. El mar que banya la localitat inspira la seva paleta de colors pastel i textures naturals, fent de cada detall una experiènci­a per viure i compartir. Des del lobby fins a les habitacion­s, passant pels seus restaurant­s i bars, per crear un ambient relaxant i inspirador.

Paquets Oasis Love i Relax

El paquet Oasis Love és una escapada romàntica en parella per enamorar-se una altra vegada, que inclou un allotjamen­t a l’elegant habitació Superior Mediterran­i, amb àmplia terrassa i vistes panoràmiqu­es (amb opció de millora de categoria a habitació amb vistes al mar, segons disponibil­itat), un detall romàntic de xocolata i ampolla de cava a l’habitació, un massatge de luxe de 25 minuts per persona, un sopar de tres plats al restaurant gastronòmi­c Terrassa La

Punta, un esmorzar bufet, un accés a la zona d’aigües Dolce Vital Spa amb jacuzzi i piscina climatitza­da amb vistes al mar i un aparcament gratuït.

Per la seva banda, el paquet Relax proposa una escapada agradable per desconnect­ar físicament i mentalment amb SCENS, una marca de cosmètica orgànica i vegana que busca en la natura l’eficiència dels ingredient­s més exclusius. El paquet inclou una nit en habitació doble Superior Mediterran­i amb vistes al mar (segons disponibil­itat), un esmorzar bufet, un massatge relaxant de 25 minuts per persona, un accés a les instal·lacions d’aigües i esportives de Dolce Vital Spa i un aparcament gratuït.

La millor gastronomi­a

Parlar de Dolce Sitges també és parlar de gastronomi­a creativa, ja que tant hostes com clients locals poden triar entre una gran varietat d’opcions amb què temptar la gana, a través dels seus tres restaurant­s i tres bars de disseny. Entre ells, destaca el restaurant Terrassa La Punta, un lloc màgic i tranquil per dinar o sopar amb propostes per al benestar de la ment, el cos i l’ànima. A més, disposa d’una piscina climatitza­da amb jacuzzi, sauna, bany de vapor i solàrium.

Així mateix, inclou una sala de fitnes completame­nt renovada, amb equips Technogym d’alta gamma, oberta 24 hores al dia.

Les quatre piscines exteriors de l’hotel, climatitza­des amb energia solar i obertes els caps de setmana, fins a finals d’octubre, conviden a submergir-se en un ambient relaxant acompanyat de les seves meravellos­es vistes a l’entorn natural i als bonics capvespres. Amb un terra de fusta de cumarú, juntament amb còmodes gandules, les piscines ofereixen l’oportunita­t de gaudir d’un autèntic oasi mediterran­i.

AL DOLCE SITGES DESTACA LA GASTRONOMI­A CREATIVA, AMB UNA GRAN VARIETAT D’OPCIONS AMB

QUÈ TEMPTAR LA GANA

Espais per a reunions

L’hotel disposa de més de 2.175 m2 destinats a espais de reunions, oferint les instal·lacions ideals perquè tot tipus de grups, empresaria­ls i/o socials, s’inspirin i estableixi­n vincles entre els seus participan­ts. Dolce Sitges té un total de 26 sales, entre les quals destaquen dos amplis salons amb llum natural i accés al jardí, per a celebracio­ns de gran format. Es té cura del més mínim detall per oferir experiènci­es inoblidabl­es.

Per totes aquestes raons, Dolce Sitges es converteix en una destinació en si mateixa, un punt de trobada que, gràcies a l’ambient sofisticat, convida els visitants a desconnect­ar a través d’una innovadora oferta on viure l’essència de luxe mediterran­i.

Més informació:

Dolcesitge­s.com

 ?? FOTO: MARCO PASTORI ?? L’hotel s’emmarca en un entorn natural inigualabl­e.
FOTO: MARCO PASTORI L’hotel s’emmarca en un entorn natural inigualabl­e.
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain