La Vanguardia - Què Fem

Exploreu, degusteu i viviu la tardor a Mont-roig i Miami Platja

CAMINS I NATURA, BONA GASTRONOMI­A I VISITES CULTURALS A PROP DE CASA ES CONJUGUEN EN AQUESTA DESTINACIÓ

-

A Mont-roig i Miami Platja donen la benvinguda a la tardor, i de quina manera! S’escurcen els dies i cauen les fulles dels arbres, sí, però aquesta estació de l’any tan nostàlgica ofereix moltíssime­s altres alegries i emocions que no podeu deixar escapar. Veniu a Mont-roig i Miami Platja a explorar i caminar pels secrets naturals que s’hi amaguen, com el barranc de la Mina de les Nines, la zona de l’Areny, la muntanya blanca, les platges verges i l’estany Gelat o les monumental­s barraques de pedra seca. Cadascuna de les opcions us deixarà bocabadats. És la millor època de l’any per descobrir-ho i gaudir de les tonalitats dels colors de la tardor!

Gastronomi­a de tardor

Sabem que ve molt de gust, després d’activar-se enmig de la natura, sigui fent senderisme o cicloturis­me, gaudir d’un bon arròs de tardor, així que, del 8 al 24 d’octubre, podreu degustar, en dotze restaurant­s del municipi, moltíssime­s propostes en format de plat o menú, amb aquest aliment de temporada com a protagonis­ta, en el marc de les V Jornades Gastronòmi­ques de la Cuina de l’Arròs de Tardor. Podreu participar en un sorteig a través d’Instagram per poder guanyar un àpat en un dels dotze restaurant­s i una agradable visita al Mas Miró. Consulteu les bases i tota la informació al web

Mont-roigmiami.cat

Visites culturals i de descoberta

Voleu més idees per arrodonir el dia? Doncs us proposem que us endinseu en l’univers mironià visitant, abans que res, el Mas Miró, on va estiuejar durant 65 anys i, segons el mateix artista, l’origen de tota la seva obra. Aquesta tardor, han preparat una visita teatralitz­ada i un taller familiar que segur que us permetrà entendre per què va escollir Mont-roig del Camp com el refugi on tornava cada estiu. A més, també podreu complement­ar la visita amb la ruta El Paisatge emocional de Joan Miró, que surt de la platja, tot passant pel nucli antic de Mont-roig, on veureu un tapís original, i s’acaba a l’ermita de la Mare de Déu de la Roca, on trobareu in situ l’indret des d’on va pintar el quadre Mont-roig, Sant Ramon.

Amb tota la família

Si veniu amb la família, esteu de sort! Mont-roig i Miami Platja té espais lúdics repartits per tot el municipi que faran gaudir d’allò més els petits de casa. Acosteu-vos al parc esportiu Lilí Álvarez, de Miami Platja, i ja us avancem que les hores passaran volant, amb la infinitat d’àrees de joc que hi ha. A més, us recomanem una proposta molt popular i apta per fer en família amb infants de més de set anys: el singular joc de descoberta Mont-roig enigmàtic, amb el qual podreu descobrir, de manera autònoma i divertida, el nucli antic de Mont-roig, amb l’ajuda de la Roca, una apassionad­a investigad­ora de misteris que necessitar­à el vostre enginy per resoldre la identitat d’un il·lustre habitant del poble. Animeu-vos a viure aquesta intrèpida experiènci­a!

I si encara voleu saber més sobre el municipi i alhora passar-vos-ho bé, no us perdeu l’Escape Room Outdoor Operació Mont-roig i moltes altres activitats culturals programade­s per a aquesta tardor. Feu un cop d’ull a l’agenda del web i apunteu-vos-ho al calendari!

Diuen que les millors postes de sol es viuen a la tardor, quan tot, absolutame­nt tot, es torna daurat. I quin millor indret que Mont-roig i Miami Platja, al bell mig de la Costa Daurada, per gaudir d’aquesta experiènci­a natural i màgica? Dos dels millors indrets des d’on es poden veure és a l’Areny, la muntanya que s’aixeca just darrere de l’ermita de la Mare de Déu de la Roca, i que permet observar una vista panoràmica excepciona­l del Camp de Tarragona i de la serra de Llaberia, i, a tocar del mar, els búnquers de la platja de la Pixerota. Brutal! Viviu la tardor amb la màxima intensitat a Montroig i Miami Platja!

 ?? ??
 ?? ?? A dalt, les postes
de sol des de l’Areny. A sota, taller familiar al Mas Miró i plat de les Jornades Gastronòmi­ques
de la Cuina de l’Arròs de Tardor.
A dalt, les postes de sol des de l’Areny. A sota, taller familiar al Mas Miró i plat de les Jornades Gastronòmi­ques de la Cuina de l’Arròs de Tardor.
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain