La Vanguardia - Què Fem

Sostenibil­itat i natura

LA FESTA DE LA BICICLETA I L’ESDEVENIME­NT VIU MONTJUÏC MOSTREN LA CARA MÉS VERDA

-

Barcelona continua treballant per oferir-vos activitats vinculades a la natura, la sostenibil­itat i l’ecologia, com la Festa de la Bicicleta, que torna després de l’aturada pandèmica i se celebrarà aquest diumenge, al passeig de Lluís Companys. Per tal de promoure l’ús d’aquest mitjà de transport, segur, sostenible i saludable, hi trobareu sis circuits ,de tipologies diverses i per a diferents edats, que podreu recórrer en bicicleta; una fira d’empreses i entitats vinculades al món de les dues rodes, i l’Espai Salut, on coneixereu entitats que promouen els hàbits saludables. Com a novetat, es faran espectacle­s teatrals i artístics curts, de 10-15 minuts, com a màxim, que es repetiran durant el matí, i que volen transmetre els valors i els conceptes associats a la Festa. Hi haurà control d’aforament i caldrà fer servir la mascareta (10/10, de 10 a 15h).

Montjuïc s’omple de vida

El cap de setmana que ve, 16 i 17 d’octubre, serà el torn de la natura i les expression­s creatives, dins del projecte Viu Montjuïc, el parc de la cultura, un esdevenime­nt que vol descobrir-nos aquest gran pulmó verd de la ciutat i els vint-i-dos museus i equipament­s que s’hi poden trobar, com el CaixaForum, el castell de Montjuïc, El Graner,

l’Institut del Teatre i el Jardí Botànic. Es faran setanta activitats gratuïtes, com ara itineraris guiats, jornades de portes obertes als museus, intervenci­ons participat­ives, jocs de pistes autoguiats, concerts i espectacle­s de dansa i teatre. Cal reserva prèvia per accedir-hi. Les entrades ja estan disponible­s al web (16 i 17/10, de 10 a 20h).

DIVERSOS ESPAIS. CONSULTEU ACTIVITATS, DATES I HORARIS. PREU: GRATUÏT. Barcelona.cat/bicicleta Barcelona.cat/montjuïc

 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain