La Vanguardia - Què Fem

Viviu amb tota la intensitat la vostra passió blaugrana

GAUDIU DELS PARTITS DEL BARÇA AMB DESCOMPTES DE FINS AL 50% EN LES VOSTRES ENTRADES. EL PRIMER EQUIP MASCULÍ, EL FEMENÍ, LES SECCIONS AL PALAU… I MOLT MÉS!

- 40 % DE DTE. EN L’ENTRADA A PARTITS SELECCIONA­TS DEL PRIMER EQUIP I FINS A UN 50 % DE DTE. EN ELS DE LES SECCIONS

Ara la vostra targeta del Club us ofereix nombrosos descomptes i experiènci­es per viure de ben a prop el món blaugrana i gaudir al màxim del vostre equip preferit: partits a preu reduït, avantatges en la botiga oficial, estalvi en les entrades a la Pista de Gel... i molt més.

Aquells que vulgueu anar al Camp Nou per veure jugar les estrelles del primer equip, per exemple, teniu un 40 % de descompte en les entrades a alguns partits selecciona­ts. Estigueu atents a la web del Club Vanguardia i a les xarxes socials, ja que en les properes setmanes us detallarem els partits disponible­s.

I si el que preferiu és veure un partit de futbol femení i gaudir amb el joc de les actuals campiones d’Europa, teniu entrades fins a meitat de preu, descompte del qual també gaudireu per presenciar bàsquet, futbol sala, handbol o hoquei.

I no acaba aquí la cosa, ja que amb la vostra targeta del Club també podeu patinar a la Pista de Gel amb un

30 % de descompte en l’entrada i el lloguer de patins i estampar-vos gratis el nom a la samarreta quan la compreu a la Barça Store. Fruïu com mai de la vostra passió blaugrana amb el Club Vanguardia!

FC BARCELONA

DIFERENTS RECINTES I ESPAIS

AMB ELS CODIS QUE S’OBTENEN A: Clubvangua­rdia.com app Club Vanguardia

PRESENCIEU EN DIRECTE PARTITS DE FUTBOL, BASQUETBOL, FUTBOL SALA, HANDBOL I HOQUEI A PREUS MOLT REDUÏTS

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain