La Vanguardia - Què Fem

ADEU, ARTURO

-

DIR: JORDI MILÁN. INT.: XAVI TENA, FILOMENA MARTORELL, DAVID RAMÍREZ, ANNABEL TOTUSAUS, NÚRIA BENET, ÀLEX GONZÁLEZ, MONTSE AMAT, TONI SANS, VIRGINIA MELGAR, MIQUEL ARNAU I VÍCTOR GÓMEZ. TEATRE COLISEUM. GRAN VIA DE LES CORTS CATALANES, 595. METRO: CATALUNYA (L1, L3). FINS AL 21/5. CONSULTEU HORARIS AL WEB. PREU: A PARTIR DE 23,10€. 15% DE DESCOMPTE.

Entradasde­vanguardia.com

RAISED BY WOLVES

Avui, HBO Max estrena la segona temporada de la sèrie de ciència-ficció creada per Aaron Guzikowski i produïda per Ridley Scott, que en dirigeix alguns episodis, i que té com a protagonis­tes dos androides encarregat­s d'exercir de progenitor­s d'un grup de nens superviven­ts d'una guerra a la Terra. La sèrie ha estat aplaudida per la feina d'Amanda Collin en el paper de l'androide Mare.

SUSPICION

Avui, Apple TV+ estrena aquest thriller amb Uma Thurman al capdavant. L'actriu hi interpreta una important empresària dels mitjans de comunicaci­ó a qui segresten els fills. La investigac­ió condueix a quatre sospitosos a qui faran el que calgui perquè la veritat surti a la llum, començant per fer pública la seva identitat, mentre ells asseguren que no han fet res. Al repartimen­t trobareu Noah Emmerich (‘The Americans') i Kunal Nayyar (‘The Big Bang Theory'). La sèrie és el remake nord-americà d'una sèrie israeliana titulada ‘False Flag'.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain