La Vanguardia - Què Fem

La sonoritat del vent

EL CICLE ‘MÚSICA Z’ IMPULSA EL TALENT I LA PASSIÓ DELS INTÈRPRETS DEL FUTUR

-

Tercera setmana de febrer i el cicle Música Z, organitzat per la Fundació Conservato­ri Liceu, persisteix en la tasca de fomentar els talents emergents d’escoles superiors de música de Barcelona.

Quatre saxofonist­es a la sala

Avui, a les 19h, s’ha programat un concert de Mezzo Quartet al Centre Cívic Navas. El grup està format per Gisela Dekort, saxòfon soprano; Sofia Claveira-Sena, saxòfon contralt; Iván Belda, saxòfon tenor, i Pol Cabrera, saxòfon baríton. El repertori, així mateix, inclou obres de David Maslanka, Eugène Bozza, Guillermo Lago, Daniel López, Arturo Márquez i Jun Nagao.

El programa dels pròxims dies

El 21 de febrer, a les 19h, Bòreas Ensemble actuarà davant del públic de la Casa Orlandai. Integrat per Alba Valero, flauta; Miquel Pérez, oboè; Haizea Lores, trompa; Santi Peñarroja, fagot, i Oriol Ramos, clarinet, el quintet de vent consolidar­à el seu aprenentat­ge amb peces de compositor­s com Giuseppe Maria Cambini, Paul Taffanel o A. Cazurra.

Més endavant, el 24 de febrer, podreu assistir a dos concerts. El

MÚSICA Z

Centre Cívic Torre Llobeta acollirà, a les 18h, el Quartet Sannois. Marta Roselló i Scarlett Martínez, violins; Elena Lasheras, viola, i Carlos Villa, violoncel, interpreta­ran Haydn.

Una hora més tard, al Centre

Cívic Pere Pruna, la mezzosopra­no Cristina Tena i el pianista Guillem León posaran melodia i veu a composicio­ns de Beethoven, M. de Falla i R. Schumann. Aquest talentós duo ha estat premiat en concursos nacionals i internacio­nals.

CC NAVAS. 18/2, A LES 19H. CC CASA ORLANDAI. 21/2, A LES 19H. CC TORRE LLOBETA. 24/2, A LES 18H. CC PERE PRUNA. 24/2, A LES 19H. GRATUÏT. • Barcelona.cat/centresciv­ics

 ?? ?? El grup Bòreas Ensemble actuarà a Casa Orlandai.
El grup Bòreas Ensemble actuarà a Casa Orlandai.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain