La Vanguardia - Què Fem

Relaxeu-vos i renoveu energies en les aigües termals d’Andorra

APROFITEU EL 30 % DE DESCOMPTE QUE EL CLUB US OFEREIX EN L’ENTRADA ALS DOS SPAS DE CALDEA: EL TERMOLÚDIC, PER A TOTA LA FAMÍLIA, I L’INÚU, NOMÉS PER A ADULTS

- 30% DE DTE. EN L’ENTRADA DE 3 HORES A L’SPA TERMOLÚDIC I EN LA DE 4 HORES A INÚU. DE DIUMENGE A DIVENDRES

Descobriu els plaers i propietats de les aigües termals a Caldea, un dels centres de benestar i relaxament més moderns i amb millors instal·lacions dels Pirineus. Situat en un entorn idíl·lic de gran bellesa, aquest popular balneari es nodreix de l’aigua calenta que aflora des de l’interior de la terra i que, a causa de la seva riquesa en sulfurs i minerals , és molt beneficios­a per a les persones.

L’espai principal del centre és l’spa Termolúdic, un enorme complex format per nombroses llacunes, saunes, banys i instal·lacions hidroterma­ls, on podreu experiment­ar, tant a l’interior com a l’exterior, tots els estats de l’aigua de la forma més divertida. Es tracta d’una opció ideal per a parelles joves, grups d’amics i famílies –tot i que només tenen permesa l’entrada els majors de 5 anys–.

Si voleu una experiènci­a més íntima, però, l’espai que haureu de visitar és Inúu, l’spa només per a adults de Caldea. Allà hi trobareu, a banda de llacunes d’aigües termals, serveis per a reactivar-vos, relaxar-vos i rebre tractament­s de bellesa.

Escolliu la vostra opció preferida i gaudiu d’un 30 % de descompte en l’entrada gràcies a la targeta del Club. Llestos per desconnect­ar?

CALDEA - INÚU

PARC DE LA MOLA, 10, ESCALDES-ENGORDANY, ANDORRA

CADA ESPAI ÉS PER A UN PERFIL DE PÚBLIC DIFERENT, DEPENENT DE L’EXPERIÈNCI­A QUE BUSQUEU I DE QUI US ACOMPANYI

AMB L’ENLLAÇ QUE TROBAREU A: Clubvangua­rdia.com app Club Vanguardia

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain