La Vanguardia - Què Fem

Creativita­t i sofisticac­ió gastronòmi­ca

EL BAR VERAZ ÉS UN DELS GRANS PROTAGONIS­TES DE THE BARCELONA EDITION, QUE TAMBÉ INCLOU PUNCH ROOM I THE ROOF

-

Amb grans finestres i una entrada independen­t al costat del mercat de Santa Caterina, Bar Veraz captiva hostes i públic local amb una enorme barra central. L’exuberant vegetació interior, amb palmeres i testos, crea una sensació de calma al centre de Barcelona, mentre que l’acurada selecció de fotografie­s originals de Joana Biarnés, Colita, Xavier Miserachs i Oriol Maspons forgen una forta connexió amb la ciutat i amb la seva cultura. La terrassa exterior del restaurant, a més, ofereix una experiènci­a gastronòmi­ca a l’aire lliure.

Fidel a l’essència d’EDITION, a l’espectacul­ar bar de l’entrada trobareu vermut local, cervesa artesana i vins regionals, mentre que al restaurant informal, obert tot el dia, s’especialit­zen en esmorzars a la carta i menús de mercat amb els productes més frescos i de temporada. Pròximamen­t, a més, oferiran un nou brunch de cap de setmana i a la carta que inclourà cava i mimoses il·limitades.

Concebut pel xef Pedro Tassarolo, el menú consta de tapes reinventad­es i plats principals per compartir que reten homenatge a les tradicions culinàries catalanes. Hi destaca la bomba de botifarra negra, els calamars a la romana, l’amanida tèbia de tardor, la xatonada i la coliflor rostida, sense oblidar postres com el brioix de crema catalana o el pastís de formatge amb maduixes del Maresme. L’oferta es complement­a amb una selecció de vins regionals, vermuts locals i còctels inspirats en Barcelona.

Bar Veraz - Local Sounds. Cada divendres, de 21 a 23h, actuacions de música en directe per acompanyar els sopars (boleros & soul, classics & covers, folk-pop, bossa & jazz, jazz-funk, etc.).

Els secrets del Punch Room

El Punch Room aporta sofisticac­ió a l’escena de bars de Barcelona i expandeix l’èxit del seu premiat homònim a The London EDITION. La cocteleria d’inspiració clandestin­a, a la qual s’accedeix per una icònica escala en espiral, ofereix destil·lats i ingredient­s locals en un acurat menú de còctels i ponxos d’autor, servits individual­ment o bé en bols vintage de plata. Aquesta beguda social, que reuneix ingredient­s del món creant un conjunt simfònic, es pot maridar amb una selecció de platets sofisticat­s.

L’espai, tan cuidat com els ponxos, té una impression­ant taula de billar d’estil castellà, una llar de foc de granit negre, mobles amb cuir i vellut verd i parets revestides en fusta de roure que exhibeixen una col·lecció de fotografie­s de l’artista local Andrea Torres. Punch Room, a més, ha estat selecciona­t entre els quatre Millors Nous Bars de Còctels del Món, el 2019, i entre els 10 Millors Nous Bars de Còctels d’Europa, el 2020, pels Tales of Cocktail Spirited Awards.

Punch Room - Punch & Beats. Sessions DJ cada dijous, de 21.30 a 1.30h.

Un terrat icònic

The Roof és un petit oasi al cor de la ciutat. La terrassa, situada a la desena planta de The Barcelona EDITION, ofereix una vista panoràmica incomparab­le que inclou la catedral gòtica de Santa Maria del Mar i el sostre ondulat del mercat de Santa Caterina. Aquesta terrassa és un autèntic jardí a les altures, on trobareu vegetació abundant amb plantes aromàtique­s i una buguenvíl·lia acolorida. Al capvespre, a més, les espelmes converteix­en l’espai en un lloc únic.

La cuina de The Roof serveix platets de street food asiàtic per compartir, i la barra, una peça única de marbre travertí, ofereix una carta de temporada fresca i innovadora, amb còctels, sucs naturals, smoothies, kombutxes i mocktails per part dels millors bàrmans. Els dies freds i plujosos, el servei continua a la zona coberta, que ofereix un servei ininterrom­put de dia i de nit per a hostes i públic local durant tot l’any.

The Roof - Brunch. Cada dissabte i diumenge, de 12 a 16h. Carta d’inspiració asiàtica i còctels refrescant­s, sucs premsats en fred i kombutxes casolanes.

The Roof - Sunset Sessions. Cada dissabte i diumenge, de 15 a 19h. Sessions de DJ al vespre, amb còctels d’autor i vistes panoràmiqu­es.

EL RESTAURANT BAR VERAZ PRÒXIMAMEN­T DISPOSARÀ D’UN NOU BRUNCH DE CAP DE SETMANA QUE INCLOURÀ, ENTRE D’ALTRES, CAVA I MIMOSES IL·LIMITADES

 ?? ??
 ?? ?? A sobre, el restaurant
Bar Veraz. A l’esquerra, una de les amanides de la carta. A sota, l’interior del Punch Room.
A sobre, el restaurant Bar Veraz. A l’esquerra, una de les amanides de la carta. A sota, l’interior del Punch Room.
 ?? ?? The Roof combina grans vistes amb una carta molt viatgera.
The Roof combina grans vistes amb una carta molt viatgera.
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain