La Vanguardia - Què Fem

Massatges lluminosos

THE SPA BY SIGNATURE ÉS UN NOU CENTRE DE BENESTAR QUE APOSTA PER UN ESTIL DE VIDA SOSTENIBLE I PER PRODUCTES VEGANS A LA PRIMERA PLANTA DE L’HOTEL SIR VICTOR

- ANNA TORRENTS

D'un bon tractament de spa sempre se'n surt relaxat i amb un gran somriure. Si, a més, es pot fer a Barcelona, amb llum natural i amb vistes al passeig de Gràcia, la sensació és encara més plaent. Això és precisamen­t el que proposen a The Spa by Signature, que ha obert no fa gaire a la primera planta de l'hotel Sir Victor. Hi trobareu una relaxant zona d'aigües amb llum natural i sis cabines (una per a parelles) que us convidaran a reconcilia­r-vos amb el món.

UN ESPAI MULTISENSO­RIAL

Aquí tots els tractament­s són vegans i els ha dissenyat l'equip de Signature. A més, només fan servir

productes cosmètics de SCENS, que s'elaboren amb ingredient­s naturals i lliures de tòxics. Entre les propostes, destaquen facials com el

Vegan Cleansing, un clàssic de la casa que neteja el rostre amb profundita­t i deixa la pell lluminosa, gràcies a una extracció mitjançant una espàtula d'ultrasons i un tònic en forma de boira. El magnífic Deep Maxilofaci­al & Body Massage, per la seva banda, és un completíss­im massatge de 75 minuts que fa servir la nostra pròpia força per alliberar tensions. Tant en aquest cas com en els altres, el contacte constant dels terapeutes durant les sessions i l'alt domini de les temperatur­es incremente­n la sensació final de benestar. Finalment, destaca el ritual Luxury Signature Ritual, de 110 minuts, que combina un facial i un massatge corporal amb píling i que acaba de guanyar un premi al millor tractament de spa de la revista VidaEstéti­ca. A més, també ofereixen un servei de fisioteràp­ia i d'osteopatia personalit­zat.

SAUNES I CRIOTERÀPI­A

La zona d’aigües, a la qual podreu accedir durant mitja hora abans del tractament, té una piscina interior amb hidromassa­tge, bany de vapor i sauna seca, en una sala amb vistes lluminoses a un pati de l'Eixample. També trobareu una cabina de crioteràpi­a, que és única a la ciutat, i que convida a sentir els beneficis d'estar, durant molt poca estona, a temperatur­es sota zero.

 ?? ?? La llum és present tant a la zona d'aigües
com a les cabines.
La llum és present tant a la zona d'aigües com a les cabines.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain