La Vanguardia - Què Fem

Ja és 8 de març a Barcelona

SELECCIONE­M TRES ESDEVENIME­NTS PER REIVINDICA­R EL DIA INTERNACIO­NAL DE LES DONES

-

Al llarg del mes de març, s'han programat una sèrie d'esdevenime­nts amb l'objectiu de reivindica­r i reconèixer la tasca feminista. Així mateix, com cada any, l'Ajuntament de Barcelona ha convocat el Premi 8 de Març - Maria Aurèlia Campmany, que porta per lema Economia feminista: avancem contra la precarieta­t de les dones a la ciutat.

Un programa amb perspectiv­a de gènere

Tres dies de març. Els nostres cossos, les nostres vides és el nom que rep el cicle de taules rodones del CCM del Born. La proposta, que té l'objectiu de retre homenatge al

feminisme dels anys setanta ia la publicació del llibre Our Bodies, Ourselfs, és gratuïta amb inscripció prèvia. Durant la primera xerrada, el 17 de març, a les 18h, Vilunya Diskin, coautora del llibre; Leonor Taboada, periodista i activista feminista, i Maria Rodríguez, editora d'Icaria, aprofundir­an en la importànci­a històrica que va tenir el llibre.

Una setmana més tard, el 24 de març, també a les 18h, Marcel·la Güell, vinculada a grups de dones des dels setanta; Custodia Moreno, infermera i activista; Montse Garcia, metgessa, i Mireia Bofill, traductora i editora, exploraran La pràctica política de l’autoconsci­ència i de l’autoconeix­ement. Finalment, el 31 de març, s'ha organitzat un cinefòrum en VOSE del documental Feminists: What Are We Thinking?

Davant del mateix CCM del Born, el 19 de març, a les 12.15h, podreu assistir al concert de la cantautora Suu i del quintet no mixt de flamenc fusió

Maruja Limón; així com a desenes d'activitats, tallers i exposicion­s arreu dels barris de la capital.

8 DE MARÇ

EL BORN, CCM. PL. COMERCIAL, 12. DATES CICLE: 17, 24 I 31/3, A LES 18H. CONCERT 19/3, A LES 12.15H. CONSULTEU TOTES LES ACTIVITATS AL WEB. PREU: GRATUÏT.

• Ajuntament.barcelona.cat/dones/ca/8m-dia-dones

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain